سلام دوستان من تقریبا 6ساله که به پسر خالم علاقه دارم اونا شهره دیگه زندگی میکنن و ما چند ماه یکبار همو میبینیم اون از علاقه من خبر نداره یعنی هیچکس خبر نداره من دارم از درون داغون میشم هیچ کس نیست که بتونم به عنوان واسطه ازش استفاده کنم اونم پسریه که اگه از علاقه من خبر دار بشه اصلا خوشش نمیاد یعنی دوس نداره دختر ازین کارا بکنه بیفته دنبال پسر و اینا من فقط دنبال معجزم دیگه به نا امیدی کامل رسیدم خانواده اش هم تو این چند وقت جوری رفتار کردن که دلسرد شدم من از هر لحاظ شرایطم واسشون جور و مناسبه نمیدونم چرا اینجور میکنن کسی تا حالا شرایط منو داشته تونسته بهش برسه ؟شده از ته دل نا امید شید و به حواستون تو اوج نا امیدی برسید؟؟
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
اما مي توني يه نفر رو بفرستي پيش خودش و خونوادش.جوري كه اصلا شك نكنن بحث ازدواج رو به ميون بياره و از محاسن شما بگه و اينكه چرا فلاني رو نميگيري؟ دختر خوبيه و...از اين حرفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظرم بهش بگو..چرا ادم يكيو دوس داره نبايد بهش بگه؟؟؟چون دختري نبايد بگي و ي عمر حسرت بخوري اگه بهش بگي و خداي نكرده ب هر دليلي بگه نه حداقل ديگه تكليفت معلومه و ي عمر حسرت نميخوري كه كاش ميگفتم شايد ميشد
كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم
بچه ها ممنون از پیشنهاداتتون،در مورده واسطه همون اول گفتم کسی رو ندارم که مطمئن باشه وگرنه خیلی زودتر از اینا اینکار رو کرده بودم،در مورده زنگ زدم و گفتن خودمم به هیچ عنوان اینکار رو نمیکنم چون قبلا هم گفتم حسی داشته باشه بالاخره خودش میاد جلو وگرنه من بهش بگم اون نخواد و ضایعم کنه اونوقت با غرور له شده چه کنم؟بماند که فامیل و باید تا آخره عمر با خودش و خانوادش روبرو بشم تازه اگه به کسی نگه
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️