2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم واسه رسیدن بهش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست

به نظر من كه خودت اصلا نگو.

اما مي توني يه نفر رو بفرستي پيش خودش و خونوادش.جوري كه اصلا شك نكنن بحث ازدواج رو به ميون بياره و از محاسن شما بگه و اينكه چرا فلاني رو نميگيري؟ دختر خوبيه و...از اين حرفا

الهی و ربی من لی غیرک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم بهش بگو..چرا ادم يكيو دوس داره نبايد بهش بگه؟؟؟چون دختري نبايد بگي و ي عمر حسرت بخوري اگه بهش بگي و خداي نكرده ب هر دليلي بگه نه حداقل ديگه تكليفت معلومه و ي عمر حسرت نميخوري كه كاش ميگفتم شايد ميشد

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 

بچه ها ممنون از پیشنهاداتتون،در مورده واسطه همون اول گفتم کسی رو ندارم که مطمئن باشه وگرنه خیلی زودتر از اینا اینکار رو کرده بودم،در مورده زنگ زدم و گفتن خودمم به هیچ عنوان اینکار رو نمیکنم چون قبلا هم گفتم حسی داشته باشه بالاخره خودش میاد جلو وگرنه من بهش بگم اون نخواد و ضایعم کنه اونوقت با غرور له شده چه کنم؟بماند که فامیل و باید تا آخره عمر با خودش و خانوادش روبرو بشم تازه اگه به کسی نگه 

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩