2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شیرش یه چیزی بود مثلا خوردو خوراکت جوری بوده ک مسهل

ن شیر خودمو نمیدم.از روزی ک بهش سنجد دادم و حریره بادوم مارک دیگ خریدم دادم اینطور شده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
شاید چیزی کرده تو دهنش میکروبی چیزی وارد دسنمتگاه گوارشش شده اینجور شده، سوختگیش چطوریه اگر جوش های ...

سوختیگش وسط باسنشه از بس پی پی کرد اینجور شد.جواب کشتش بیاد ببینم میکروب هست یا نه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
شیر خودتون رو بدوشین بزنین رو پاهاش واسه سوختگیش خوبه سوختگیه پاش برای همون دندونشه دیگه

خودم شیر ندارم اصن.شیرخشک میدم

همش طبیعیه! سوختگی پاش نذار قارچی بشه هوا بخوره بهتره. کالاندولا و زینک اکسید بزن. اگه افاقه نکرد ب ...

زیاد پی پی کردنشم طبیعیه عزیزم؟

عزیزم دختر منم دقیقا همینطوره

هربار میخواد دندون دربیاره به طرز وحشتناکی میسوزه نه تب نه هیچی فقط میسوزه و یه کم اسهال

الانم داره دندون کرسی هاشو در میاره انقد بی قراره که اعصابم ریخته به هم دیشب تا صبح انقد جیغ زد 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
خب نده اونا رو دیگه حریره بادوم مگه میخری؟

اره دیگ حریره بادوم رو از داروخونه میگیرم بسته بندی 

عزیزم دختر منم دقیقا همینطوره هربار میخواد دندون دربیاره به طرز وحشتناکی میسوزه نه تب نه هیچی فقط م ...

خداکنه باز برا دندونش باشه خیلی نگرانم 

زیاد پی پی کردنشم طبیعیه عزیزم؟

آره. اگه خیلی اسهاله یعنی آب خالیه و سفیدی پوشکش معلومه باید مواظب باشی آب بدنش کم نشه. شیرخشک هم که میخوره همون مارک بدون لاکتوزشو بهش بده

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!