2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 41 پست
آره. اگه خیلی اسهاله یعنی آب خالیه و سفیدی پوشکش معلومه باید مواظب باشی آب بدنش کم نشه. شیرخشک هم که ...

ن اسهال نیس 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نباتی هم بد نیست مامان من که همیشه میگه روغن بزنید نرم میکنه و سوختگی رو خوب میکنه ولی کلا چو ...

ینی میگید بخاطر دندون دراوردنش باسنش سوخته؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

مرسی از همتون مامانای مهربون

ینی میگید بخاطر دندون دراوردنش باسنش سوخته؟

آره دیگه عزیزم

کلا موقع دندون در آوردن دستشوییه بچه ها تند و تیزه معمولا هم اسهال و آبکیه همون هم باعث سوختگیه پاش میشه کاملا طبیعیه

فقط تند تند بهش آب بده و آب میوه و میوه که آب بدنش کم نشه

ان شاالله که زودتر دندونش میترکه و در میاد و طفلی راحت میشه

خیلی خیلی سخته دندون در آوردن

بی قراری هاش کاملا طبیعیه حق داره طفلک

دخترم❤❤❤هلیااااااا
آره دیگه عزیزم کلا موقع دندون در آوردن دستشوییه بچه ها تند و تیزه معمولا هم اسهال و آبکیه همون هم ب ...

پ چرا از دکتر پرسیدم ب دندونش ربط داره گفت نه

خدا کنه دندونش زود دربیاد

برا بیخوابی و خستگی خودم نمیگم نگران خودشم

وا  ما خودمون درست میکنیم

افرین

من بلد نیستم عزیزم

راحته خودت درست کنی تازه تر و بهتره ها اگ خاستی بگو  یادت بدم

خوشحال میشم اگ زحمتی نباشه برات