2777
2789
عنوان

تو برای من هیچ کاری نکردی!!!

333 بازدید | 5 پست

حتی اگر خودتان را قطعه قطعه کنید و برای آرامش و رفاه کسی رشته رشته شوید، یک روز از راه می رسد که همان کس، توی چشمتان خیره شود و می گوید:

- تو هیچ‌وقت، هیچ کاری برای من نکردی!

وقتی این "هیچ" را می‌گوید دلت می‌خواهد زندگی دنده عقب داشت و مثل خرسی که تمام یک زمستان سرد را در دل غاری گرم می‌خوابد، برمیگشتی به بطن مادرت، کِز میکردی، همانجا می‌ماندی و هرگز به این دنیا نمی‌آمدی.

اگر می‌خواهید در این دنیا زنده بمانید تمرین کنید از "هیچ کس و هیچ چیز" توقع نداشته باشید، حتی از پدر و مادرتان،حتی از آنها که هم خون‌تان هستند چه برسد به دیگران.

اینطور هیچ‌چیز غافلگیرتان نمی‌کند حتی وقتی همان یک نفر برمیگردد، توی چشم تان خیره میشود و میگوید:

-تو هیچ‌وقت، هیچ کاری برای من نکردی!

اگر این جمله را نشنیده اید هنوز روزش فرا نرسیده، اما میرسد!

بی توقع بودن تمرین سختی است. خیلی سخت.

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا حرف شد ازکسی توقع نداشته باشیم  یاازما توقع نداشته باشند

از کسی توقع نداشته باشیم خوبی های ما یادش بمونه چه برسه به اینکه بخواد جبران کنه

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم.....

من دو مورد با حال ترم دیدم

یکی اینکه میدونن براشون کار کردی ولی عقیده دارن چون میخواستی مثلا فلان کار کنن برات!

(مثلا مسخره ترین موردش این خانمهایی که پسر دارن اگه یه دختر مجرد یا یه خانم دختر دار یه کاری براشون کنه عقیده دارن میخواد دخترش عروسمون بشه!)

یا اون ملتی که خیرم براشون انجام بدی چون فکرشون منفیه فکر میکنن به خاطر نیت بد بوده!!