2777
2789
عنوان

همفکری .بچه داری

142 بازدید | 22 پست

سلام مامانای مهربون لطفا راهنماییم کنید الان ۲۳روزه بچه دومم به دنیا اومده ولی بچه اولم خیلی حسادت میکنه.خیلی عصبی شده نه غذا میخوره نه خواب درست و حسابی داره. کلا میخواد با اذیت کردن و زدن ما نظر ما رو به خودش جلب کنه .میخوام بهش محبت کنم داد میزنه اجازه محبت کردن هم نمیده.بچه کوچیکم رو هم تا تنها گیر میاره میزنه .موهای سر منو که کنده.شبا بچه دومم نمیخوابه اونم نمیخوابه و همش لجبازی میکنه.مادرم میگه بچه اولمو ببره خونه خودشون نگه داره تا اون یکی بزرگتر بشه و خواب شب شو پیدا کنه.نظرتون چیه جدا کنم اون رو از خودم؟چی جوری به بچه ی دوساله و نیمه بفهمونم که دوستش دارم؟چی جوری عصبانیتشو کنترل کنم بچه ام تو این چند روز آب شده خیلی نگرانشم

این نیز بگذرد

به مادرت بگو اگه میتونن لطف کنن به نوزاد برسن شما بچه اولت. دریاب

میخوای یه دفعه بچه رو تا مرز جنون داغون کنی که تصمیم داری از خودت جداش کنی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کارو  نکن اصلاااااا .  اینجوری بیشتر بهش میفهمونی ما تورو  دیگه دوست نداریم  خواهش میکنم این اصلا فکر خوبی نیست که ببریش خونه ی مادرت

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

براش از طرف نی نی هدیه نگرفتی؟ یا از طرف خودتون

به نظرم به هیچ عنوان از خودت جداش نکن چون مطمئن میشه که دوسش ندارین و بچه جدید رو بیشتر دوس دارین و اون شما رو ازش گرفته در نتیجه کاملا ازش کینه میگیره 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

نه اینکارو نکن اصلا،وقتی بچه رو اذیت میکنه تا حد ممکن با ارامش برخورد کن بهش بگو وای بذار بخوابه یکم ما بازی کنیم،خیلی براش وقت بذار به جز موقع شیر و پوشک یا موقع ضروری نوزاد بغل نکن بیشتر با بزرگه حرف بزن و قربون صدقه ش برو،بگو بیا ببین تو هم کوچولو بودی اینکارا رو میکردی اما خیلی خوشگل تر بودی

بیا کمک کن نی نی بخندونیم،بازی کنیم،نی نی تورو بیشتر دوست داره

خدایا شکرت هزاربار
براش از طرف نی نی هدیه نگرفتی؟ یا از طرف خودتون به نظرم به هیچ عنوان از خودت جداش نکن چون مطمئن میش ...

چرا براش یه شیر اسباب بازی گرفتم ولی فایده نداشت

این نیز بگذرد

اون خیلی کوچیکه خیلی به محبت نیاز داره .  براش اسباب بازی بخرین بیشتر بهش محبت کنید . خیلی دوتا یچه سخته واقعا باید از هر نظر آماده بود . من وقتی دخترم دنیا اومد برای پسرم که خونه بود یه ماشین بزرگ گرفتیم وقتی رسیدیم خونه اونو اول بهش دادیم  حتی وقتی رفته بودم سونو گفت دختره توی راه شوهرم واسه پسرم اسبای بازی خرید  و بهش گفت ما تو رو خیلی دوست داریم اینم شیرینی آبجی دار شدنت . حالا پسر من ۵ سال بود ولی مدام میگفت  منم بغل کن پس من چی .  دوسال و نیم خیلی کوچسکه

نه اصلا ب هیچ عنوان جداشون نکن از هم فردا برو یه عروسک خوشگل بخر بده بهش بگو خریدم واست که انقدر بچه خوبی هستی و مامانتو دوست داری و اذیت نمیکنی بگو من اول تو و دوست دارم بگو نینیمون هم تو و خیلی دوست داره چون بعدا تو کمکش میکنی و باهاش بازی میکنی درصمن همه توجهتون بهش باشه ک کمبودی احساس نکنه

پس چیکار کنم اینجوری همش میبینتش حرص میخوره آخه.

اونجوری بیشتر حرص میخوره تو رو خدا چطور دلت میاد اون خیلی بهت نیاز داره الان . واقعا با گفتن این حرف ناراحت شدم  خواهشا این فکرو دیگه  نکن برو پیش مشاور میدونم دوتا سخته  ولی این راه بدترین راهه خودت یعنی دلت نمیمونه؟؟؟۰😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین نوزاد که الان چیز خاصی متوجه نیس، خیلی نچسبونینش به خودتون، بچه اولتونو بدون نوزاد ببرین پارک ببرین خرید بذارین حس کنه نوزاد جاشو تنگ نکرده و همچنان شما براش وقت میذارین

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)