سلام مامانای مهربون لطفا راهنماییم کنید الان ۲۳روزه بچه دومم به دنیا اومده ولی بچه اولم خیلی حسادت میکنه.خیلی عصبی شده نه غذا میخوره نه خواب درست و حسابی داره. کلا میخواد با اذیت کردن و زدن ما نظر ما رو به خودش جلب کنه .میخوام بهش محبت کنم داد میزنه اجازه محبت کردن هم نمیده.بچه کوچیکم رو هم تا تنها گیر میاره میزنه .موهای سر منو که کنده.شبا بچه دومم نمیخوابه اونم نمیخوابه و همش لجبازی میکنه.مادرم میگه بچه اولمو ببره خونه خودشون نگه داره تا اون یکی بزرگتر بشه و خواب شب شو پیدا کنه.نظرتون چیه جدا کنم اون رو از خودم؟چی جوری به بچه ی دوساله و نیمه بفهمونم که دوستش دارم؟چی جوری عصبانیتشو کنترل کنم بچه ام تو این چند روز آب شده خیلی نگرانشم
اونجوری بیشتر حرص میخوره تو رو خدا چطور دلت میاد اون خیلی بهت نیاز داره الان . واقعا با گفتن این حرف ...
چرا واقعا اون دو روزی که بیمارستان بودم و پسرمو ندیدم بیشتر از درد به فکر پسرم بودم و براش گریه میکردم .هودم هم بدون اون نمیتونم بمونم ولی نگران سلامتیشم میخوام یه کاری کنم انقدر اذیت نشه
اخه موقع زایمانم دوشب پیش مادرم اینا موند مشکلی نداشت و اصلا به یاد من نیوفتاده بود
اوموقع فرق داشت ، هنوز ني ني رو نديده بود
مادرتون كه دارن لطف ميكنن چند روز روزا يا عصرا بيان پيشتون مراقب كوچيكه باشه شما با اولي وقت بگذرون حتي ببريدش خانه بازي ، پارك براش به انتخاب خودش يه اسباب بازي بخريد
خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍