2777
2789

سلام به همگی

لطفا برام از ته دل دعا کنید چهار روز دیگه یه خبر خوب بشنوم.واقعا بهش نیاز دارم.اگر اون چیزی که منتظرشم اتفاق بیفته...

همیشه خیلی تو دلم حسرت هست ولی میدونم که یه روز به تمام آرزوهام میرسم و یه آدم موفق میشم ازتون عاجزانه خواهش میکنم برام دعا کنید و اگر میدونید سوره یا حدیثی هست که واقعا موثره برام بنویسید

ممنونم

خدايا گناهانم رو مثل آرزوهام ناديده بگير😢😢😢

لا اله الا انتَ سُبحانــــــَکــــــــَ  اِنی کُنتُ مِنَ الظالمین

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا اله الا انتَ سُبحانــــــَکــــــــَ  اِنی کُنتُ مِنَ الظالمین

ممنونم دوست مهربونم الهی که به تمام آرزوهاتون برسید😍

این عنوانت باعث میشه تعداد دعاها که درحقت میشه کم باشه ها

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

همچنین توقشنگم😘😘

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

https://www.welayatnet.com/fa/forum/دعايي-كه-ضامن-اجابتش-امام-صادق-علیه-السلام-است-و-ردخور-ندارد 

https://www.welayatnet.com/fa/forum/دعايي-كه-ضامن-اجابتش-امام-صادق-علیه-السلام-است-و-ردخور-ندارد &nb ...

مرسی عشقم اونایی رو که بتونم حتما انجام میدم❤️

چرا دوست خوبم؟

خخخ همینجوری چون گفتی خانمای خوشکل

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
خخخ همینجوری چون گفتی خانمای خوشکل

آها فکر کردم شاید حرفام با درخواستم تناقض داشته باشه.از نظر من همه خانما خوشگلن مثل خود شما😍😍😍

مرسی عشقم اونایی رو که بتونم حتما انجام میدم❤️

فدات😚😚

آها فکر کردم شاید حرفام با درخواستم تناقض داشته باشه.از نظر من همه خانما خوشگلن مثل خود شما😍😍😍

خخخخ نظر لطفتونه