این روزا شوهرم از نظر کاری سرش بی نهایت شلوغ شده، دانشجو هم هست و باید دفاع کنه. بعد از زایمانم از نظر رابطه خیلی خیلی سرد شده برعکس قبل بارداریم. قبل بارداریم همش پیش هم بودیم و تک تک لحظه هامون عاشقانه بود. الانم مثل چشمام بهش اعتماد دارم ولی همش فکرای بد میاد سراغم که چرا اینجوری شده. از وقتی بچه دار شدیم مجبورم برم خونه مامانم هر از چندگاهی. مامانم شهرستانه. الانم قراره برم خونه مامانم ب دلایلی، که اگه واجب نبود نمیرفتم. دوس دارم بدونم وقتی خونه نیستم چیکار میکنه شوهرم. نمیدونم چه جوری بفهمم... فکر و خیال داره دیوونم میکنه
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خانم اون خونه و مادر بچه شي و بينهايت دوست داره
مطمئن باش خانواده ي سه نفره اش رو خيلي دوس داره
هيچكاري نميكنه در كمال ارامش برو و بيا
و حس بدي به همسرت منتقل نكن
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
وقتی میگی اعتماد دارم دیگه این کارا لازم نیست...اگه بفهمه مسلما از بی اعتمادی شما ناراحت میشه ...عزیزم فکروخیال بدنکن فقط با این کار خودتو مریض میکنی همین
عزیزم با شک زندگیتو خراب نکن..هرکسی یه حریم خصوصی برا خودش داره هیچ وقت سعی نکن واردش بشی ..اینم بدون هرکسی هرکاری دلش بخاد میتونه انجام بده .بدونه اینکه شما بفهمید پس سعی نکن دنبال یه سرنخ باشی چون زندگیت نابود میشه ..درضمن هیچ کاری واجبتر از زندگیت نیس هیچ وقت تنهاش نزار
من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
یه دوربین هست مثل چراغه اتاقه میتونی استفاده کنی اما کار درستی نیست اگه بهش اعتماد داری ولی تروخدا انقدر نرین خونه نه نه هاتون بمونین زیاد خوب نیست بعد زاینان زایمان میل کم میشه یا ادم بخاطر هورموناش حال روحیش بد میشه