2777
2789
عنوان

چه جوری سر از کار شوهرم در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 29 پست
آره، ولی شبا که موقع خواب می‌تونه ابراز محبت کنه. پس چه جوری نیاز عاطفیش برطرف میشه، مگه میشه از بین ...

اون بنده خدا بخاطر شما ک خسته میشی سمتت نمياد 

با خودش درمیون بزاری خیلی بهتره 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
یه دوربین هست مثل چراغه اتاقه میتونی استفاده کنی اما کار درستی نیست اگه بهش  اعتماد داری ولی تر ...

کجا میفروشن؟ من اصلا دوست ندارم برم. هر سری با بغض میرم. بخاطر اینکه بتونه ب دفاعش بره و خونه خلوت باشه میگه برم. چون بچم کوچیکه و شبا نمیذاره بخوابه، گریه می‌کنه همش

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين فكرارو بريز دور مطمئن باش در نبودت شوهرت هيچ كاره خلافي نميكنه تو خانم اون خونه و مادر بچه شي ...

مرسی از حرفات عزیزم.‌ اینجوری می‌شنوم آرومتر میشم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

الان میخواستم برم براش کیک بخرم. تولدشه ولی میگه آماده باش که بیام و ببرمت شهرستان. 

کجا میفروشن؟ من اصلا دوست ندارم برم. هر سری با بغض میرم. بخاطر اینکه بتونه ب دفاعش بره و خونه خلوت ب ...

نصاب ددورربین دارن نری بهتره بچرو ببر تو یه اتاق دیگه خودتم خیالت راحتره

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
چرا ما عادت کردیم سر از کارای شوهرمون در بیاریم  تعریف نباشه من اصلا از این اخلاق ندارم خیل ...

منم نبودم ولی حساس شدم. بخاطر سردی این روزاش

عزیزم با شک زندگیتو خراب نکن..هرکسی یه حریم خصوصی برا خودش داره هیچ وقت سعی نکن واردش بشی ..اینم بدو ...

من دوست ندارم خودش ازم میخواد برم که بتونه دفاع کنه.

منم نبودم ولی حساس شدم. بخاطر سردی این روزاش

من خودم مثل شما بودم نه اینکه شک کنم فقط سرد شده بودیم از هم بجای مطرح کردن ب دیگران با خودش حرف زدم گفتم دقت کردی چقد از هم دور شدیم و مثل همیشه نیستیم ک اون گفت من بخاطر اینکه اذیت نشی سمتت نميام چون بچه خیلی خسته میکنه میگم استراحت کنی 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
آره، ولی شبا که موقع خواب می‌تونه ابراز محبت کنه. پس چه جوری نیاز عاطفیش برطرف میشه، مگه میشه از بین ...

مردا خیلی با ما زنا فرق دارن مردا تک بعدین ولی زنا چند بعدین،وقتی موضوعی فکرشونو درگیر میکنه کله زندگیشونو تحت الشعاع قرار میده 

پس فکرای ناجور نکن عزیزه دلم اینم بدون مردی بخواد خطا کنه اولین نفری که متوجه میشه همسرشونه و خیانت خیلی نشونه داره فقط با یه نشونه که نمیشه مطمعن شد طرف داره خطا میکنه 

ماه زیره ابر نمیمونه خیلی زود همه چی رو میشه، پس اصلا به چیزای منفی فکر نکن چون به هر چی فکر کنی همونو جذب میکنی من شدیدا به قانونه جذب اهتقاد دارم و به چشم دیدم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
چند ساعت دیگه میرم شهرستان. الان امکانش نیس

ووواییی تو رو خدا این این دوربین و این جور کارارو بیخیال شو 

چرا دنباله آزاره روح و روانه خودتی 

بازم این کارشناسای نی نی سایت پیشنهاداته عجیب و غریبشون شروع شد 

چرا همیشه دنباله راهه حلهای پلیسی هستین به خدا خیلی راحت تر از این حرفا میشه زندگی کرد 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
اين فكرارو بريز دور مطمئن باش در نبودت شوهرت هيچ كاره خلافي نميكنه تو خانم اون خونه و مادر بچه شي ...

من نمیدونم این نی نی سایتیا اگه تو گروههای جاسوسی بودن چی میشد؟؟؟ به خدا آدم نمیدونه این فکرا چه جوری به ذهنشون خطور میکنه؟ آدمه کاملا مثبت اندیش ۴ تا کامنت اینجا رو بخونه به سایه خودشم مشکوک میشه

چرا ما عادت کردیم سر از کارای شوهرمون در بیاریم  تعریف نباشه من اصلا از این اخلاق ندارم خیل ...

منم همینم به خدا گوشی همسرم همیشه دمه دستمه 

و به این ایمان دارم اگه کسی بخواد کاری بکنه جوری انجام میده که عقله جنم بهش نرسه 

پس چه کاریه خب بشینیم با افکاره مثبت از زندگیمون لذت ببریم و این اجازه رو هم به اطرافیان بدیم که از کنارمون بودن لذت ببرن

منظورم اصلا ابدا سر رو مثله کبک زیره برف کردن نیست 

بلکه خیلی مقتدرانه و مثبت زندگی کنیم 

ذهن درگیره هر موضوعی بشه دیر یا زود اون افکار تو دنیایه واقعی محقق میشه

من خودم مثل شما بودم نه اینکه شک کنم فقط سرد شده بودیم از هم بجای مطرح کردن ب دیگران با خودش حرف زدم ...

منم منتظرم بعد دفاعش صحبت کنم باهاش

مردا خیلی با ما زنا فرق دارن مردا تک بعدین ولی زنا چند بعدین،وقتی موضوعی فکرشونو درگیر میکنه کله زند ...

ممنون از راهنماییت عزیزم