2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکالات خوانوادمون روانیم کرده دارم ب طلاق فکرمیکنم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

منج همینطور همسرم میگه بزور بابام ازدواج کردم گدشته ازاین تبات نداره انگار مردنیس کلا ن ی درخپه عیرن ن اهمیت اب میخوری حرف درمیاره  حالامنم خداروشکر وصع قیافه واندام کاینام عالیه امروز وقت مشاوره داشتیم تارفتم تو مشاور گفت نگوک برای طلاق اومدی توب این خوشگلی مگ میشه نخاس ولی حیییف وحیف  بخدا

بد نیست خب بالاخره یه تفاوتایی هست که ادمو اذیت میکنه دیگه و همینطور هر ادمی اخلاقای بدی داره هیچکس خوبه مطلق نیست.

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

من خونه میخوام بدون هیچ حادثه و آدم شر،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کلا به نظر من عده ای ازخانومای ایرانی بعد ازدواج افسرده افسرده میشن چون مجبور هستن به سوختن و ساختن....البته اکثرا هم خانواده حمایتشون نمیکنن ....تو ایران هم که همه چی به نفع مرهاست

❤یارب نظر تو برنگردد❤

شماره مشاور کسی داره منم حرف بزنم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜