2777
2789
عنوان

از همه چی خسته م, حوصلمو سر بردن

256 بازدید | 40 پست

سلام خانوما

مشکل من گذشته ی همسرمه, همسر من قبل من با یکی نامزد شدن, نامزدشونم خواهر جاریم بود, همسرم و اون خانوم بعد سه سال عقد جدا شدن, ولی جاریم که خواهر اون خانوم میشه با برادر شوهرم عروسی کردن و دارن زندگی میکنن, جاریم و خواهرش خیلی به هم شباهت دارن, هروقت شوهرم با جاریم حرف میزنه یا نگاش میکنه حس میکنم یاد نامزد سابقش میفته, ناراحت میشم, من گذشته ی شوهرمو قبول کردم باهاش ازدواج کردم, ولی الان که تو شرایط قرار گرفتم نمیتونم واقعا, کم اوردم, حامله هم هستم, هرچند خود جاریم چندین بار بهم گفته شوهرت خواهر منو یک صدم تو هم دوست نداشت و این حرفا, ولی گاهی مادرشوهرم میاد حرفایی میزنه که دیوونه میشم, اونروز اومده به من میگه :همیشه وقتی تو مجلسی بودیم بابک میومد وسط مجلس نامزدشو برمیداشت دوتایی میومدن خونه ی ما جوون بودن دیگه خلوت میکردن. 

وقتی این حرفارو میشنوم همه ی گذشته ی شوهرم میاد جلو چشمم, اینکه غیر از من با یکی دیگه بوده و کارایی که الان برای من میکنه برای اونم میکرده ناراحتم میکنه, زندگیم خیلی سخت شده,چن روز پیش تو قسمت سرچ اینستاش دیدم که ایدی نامزد سابقشو سرچ کرده, یعنی هنوز بهش فکر میکنه؟ هرچند بارها پیش همه ثابت کرده که عاشقمه, ولی اینارو میبینم حس میکنم زندگیم در خطره, راهنمایی کنید لطفا

ببین ادما گذشتشون یادشون نمیره حتی واسه فضولی هم شده رفته سرک کشیده اگه دوسش داشت طلاق نمی گرفتن پس بیخیال عزیزم،درضمن مادرشوهر همینه ،مادرشوهر دوست منم همش از نامزد قبلی پسرش میگه اینا عادت دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتي قبول كردي پس ديگه بايد كنار بياي بعدم مطمئن باش اگ همو ميخاستن جدا نميشدن غصه نخور بابا اگ شوهرتم بخوادش  اون دختره نميخاد چون منم نامزد داشتم ميفهمم

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻
ببین ادما گذشتشون یادشون نمیره حتی واسه فضولی هم شده رفته سرک کشیده اگه دوسش داشت طلاق نمی گرفتن پس ...

خدا ازش نگذره, هر چند روز یه بار میاد یه چیزی میگه دیوونم میکنه, شوهرم شب اومد دید ناراحتم گفت باز مامانم چیزی گفته, گفتم نه, یعنی خودشم میدونه اخلاق مامانشو

خب مادر شوهر گرام میخواد حرصت‌ رو در بیاره چون فهمیده ...مرد ها وقتی از ی چیزی دلبشورن‌ یعنی واقعا د ...

فهمیده چی؟ میدونم حسودی میکنه که پسرش خیلی بهم توجه میکنه, ولی حق نداره عذابم بده واقعا

بشوهرت بگوبمادرش تذکربده.ازگذشتشون بانامزدش جلوشماحرف نزنه

چندین بار تذکر داده, دست از کاراش برنمیداره زنه, شوهرم میگه وقتی مامانم تو فکر اینه که زندگیمو خراب کنه نمیدونم چی بگم

مادرشوهرت قصدش چیه که این چیزارو میگه؟

خودت میگی شوهرت بارها بهت ثابت کرده چقدر دوستت داره پس دیگه انقد خودتو آزار نده.محبتت رو به شوهرت بیشتر کن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

اوف شرایطت خیلی سخته من روانیم اگه جات بودم واقعااا نمیتونستم ولی تو قوی باش تا اینجاش اومدی از اینجا به بعدشم تحمل کن شوهرت و نامزد سابقت که از سر سفره عقد باهم بد نبودن که روزای خوشم داشتن ولی مطمعن باش باتو داره میفهمه زندگی یعنی چی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍