سلام خانوما
مشکل من گذشته ی همسرمه, همسر من قبل من با یکی نامزد شدن, نامزدشونم خواهر جاریم بود, همسرم و اون خانوم بعد سه سال عقد جدا شدن, ولی جاریم که خواهر اون خانوم میشه با برادر شوهرم عروسی کردن و دارن زندگی میکنن, جاریم و خواهرش خیلی به هم شباهت دارن, هروقت شوهرم با جاریم حرف میزنه یا نگاش میکنه حس میکنم یاد نامزد سابقش میفته, ناراحت میشم, من گذشته ی شوهرمو قبول کردم باهاش ازدواج کردم, ولی الان که تو شرایط قرار گرفتم نمیتونم واقعا, کم اوردم, حامله هم هستم, هرچند خود جاریم چندین بار بهم گفته شوهرت خواهر منو یک صدم تو هم دوست نداشت و این حرفا, ولی گاهی مادرشوهرم میاد حرفایی میزنه که دیوونه میشم, اونروز اومده به من میگه :همیشه وقتی تو مجلسی بودیم بابک میومد وسط مجلس نامزدشو برمیداشت دوتایی میومدن خونه ی ما جوون بودن دیگه خلوت میکردن.
وقتی این حرفارو میشنوم همه ی گذشته ی شوهرم میاد جلو چشمم, اینکه غیر از من با یکی دیگه بوده و کارایی که الان برای من میکنه برای اونم میکرده ناراحتم میکنه, زندگیم خیلی سخت شده,چن روز پیش تو قسمت سرچ اینستاش دیدم که ایدی نامزد سابقشو سرچ کرده, یعنی هنوز بهش فکر میکنه؟ هرچند بارها پیش همه ثابت کرده که عاشقمه, ولی اینارو میبینم حس میکنم زندگیم در خطره, راهنمایی کنید لطفا