2777
2789

گوشی من اسمات وایو داره ولی تو تلوزیون نمیدونم از چه طریقی باید وصل بشم بعدشم برا وصل شدن نیازی به اینترنت دارم 

تیکر نی نی کوچولوی من😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوتوث و نت گوشی تو روشن کن تلویزیون رو هم روشن کن. برو تنظیمات گوشیت قسمت ارتباطات یا همان connectivity گزینه اسمارت تی وی یا اسکرین شیرscreen share.رو بزن جستجو کن نام تلویزیون رو مياره روش کلیک کن منتظر ووصل باش تا وصل بشه 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
بلوتوث و نت گوشی تو روشن کن تلویزیون رو هم روشن کن. برو تنظیمات گوشیت قسمت ارتباطات یا همان connecti ...

بلوتوث گوشیم روشنه ولی نمیدونم از کجا باید بلوتوث تلوزیونو روشن کنم

تیکر نی نی کوچولوی من😍
گوشیم جی ۵ پرو تلوزیون ال جی

مال من سامسونگه oled حالا فکر کنم بتونم کمکی کنم.. بلوتوث موبایلتونو روشن کنید اسم تلویزیون میاد بهش وصل میشید و فقط صدا پخش میکنه تو تنظیمات تلویزیون برید وای فای خونتونو روشن کنید تلویزیون رو بهش وصل کنید برنامه هاش رو دانلود کنید .. اگر لپ تاب دارین بلوتوثش رو روشن کنید برید تو تنظیمات بلوتوث لپ تاب به تلویزیون وصل بشید و قسمت صدا و تصویر رو انتخاب کنید کلا تلویزیون لپ تاب شمارو نشون میده از طریق وای فای هم میتونید گوشیتون رو وصل کنید به تلویزیون

اول خودت!
مال من سامسونگه oled حالا فکر کنم بتونم کمکی کنم.. بلوتوث موبایلتونو روشن کنید اسم تلویزیون میاد بهش ...

وای فای ندارم بلوتوث تی ویو از کجا روشن کنم

تیکر نی نی کوچولوی من😍