2777
2789
عنوان

تفاوت سن بارداری پری و سونو

168 بازدید | 13 پست

سلام

من آخرین پریم ۶ مهر بوده با توجه به اولین روز آخرین پریم باید تو هفته ۷ بارداری باشم ولی سونو ۳۵ روز نشون داد.کسی اینطوری بوده؟ دکتر گفت گفت احتمالا دیر تشکیل شده و برای ۲ هفته دیگه گفت سونو تکرار بشه.خیلی نگرانم بارداری پوچ باشه. خواهشا اگه کسی مثل من بوده و بارداریش سالم بوده جواب بده   

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درست زده 

طبق سونو دوهفته کمتر مبشه دیکه تو ازروز اول پریود ک باردار نبودی دوهفته اول باردار نبودی 

ازروز 15 پریود بارداری  دقیق و درست 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
دقیقا درست زده  طبق سونو دوهفته کمتر مبشه دیکه تو ازروز اول پریود ک باردار نبودی دوهفته اول با ...

یعنی الان درسته ؟خیلی میترسم بارداری پوچ باشه چون فقط ساک دیده شد 

خدایا شکرت 
یعنی الان درسته ؟خیلی میترسم بارداری پوچ باشه چون فقط ساک دیده شد 

درسته عزیزم دیدن ساک حاملگی هم بهترین علامته برا چیزا دیگه زودعزیزم نگران نباش اصلا 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
درسته عزیزم دیدن ساک حاملگی هم بهترین علامته برا چیزا دیگه زودعزیزم نگران نباش اصلا

چون من قبلا سقط داشتم خیلی میترسم .خیلی وقته منتظر نی نی هستم

خدایا شکرت 

نگران نباش..بسپار دست خدا...انشاالله خیره عزیزم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

آزمایش بتات چطور بود؟دفعه قبل چرا سقط داشتی؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
آزمایش بتات چطور بود؟دفعه قبل چرا سقط داشتی؟

فک کنم ۱۵ آبان تیتر دادم ۵۲۵ بود دیگه تکرار نکردم دکتر گفت نیازی نیس.دفعه قبل خودش سقط شد لکه بینی بعد خونریزی و سقط

خدایا شکرت