2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد

478 بازدید | 30 پست

ازش بدم میاد بخاطر رفتارا بدش قصد کرده بودم دیگه محلش نزارم امروز زنگ زد خیلی تعجب کردم اخه هیچوقت زنگ نمیزنه مگر خرده فرمایش داشته باه اونم سالی یکبارهر کار کردم جوابش ندم نتونستم بعدم هرکار کردم خودمو بگیرم و تحویل نگیرمش نتونستم شوهرمم تعجب کرد ک زنگ زده گفت چی شده ک زنگ زده گفتم نمیدونم .بنظر شما کارم درست بوده یا نه؟البته دل خونی ازش دارما

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاچی گفت؟

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

میگم ینی با دلخوری ک ازش داشتم و عهد کرده بود کم محلش کنم کار بدی کردم جوابش دادم؟هم خوشحالم ک یادم کرده با تمام دخوریا هم پشیمونم ک چرا زود وا دادم جواب دادم و گرم گرفتم 

بچه ها ببخشید نمیدونم تا حالا براتون اتفاق افتاده یا نه یه جوری دو دلم میگم کاش جواب نداده بودم تا بفهمه ناراحتم از یه طرفم گفتم جواب ندم زشته یا میره همه جا پر میکنه ک زنگ زدم جواب نداد 

شوهرت چرا تعجب کرد؟شوهرت هم قهره با خواهرش؟

نه قهر نیست ولی میدونه ک خواهراش بامن خوب نیستن و زنگ نمیزنن درجریان رفتارا و کارایه زشتون هست نه قهره نه کاری ب کارشون داره 

هیچی فقط احوالپرسی کرد همین خیلی خوشحال و خوب 

احتمالا ی اشی برات پخته ک خوشحاله🤣🤣شوخی کردم شایدم واقعاااا میخواد باهاتok بشه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
احتمالا ی اشی برات پخته ک خوشحاله🤣🤣شوخی کردم شایدم واقعاااا میخواد باهاتok بشه

ازهمینش میترسم والله سلام گرگ بی طمع نیست مهصوصا این همش ب منفع خودش فکر میکنه حس کردم نقشه ای داره برام ک مهربون شده

نه قهر نیست ولی میدونه ک خواهراش بامن خوب نیستن و زنگ نمیزنن درجریان رفتارا و کارایه زشتون هست نه قه ...

پس قاعدتا اونا هم نباید داداششون براشون مهم باشه و کاری به کارش داشته باشند....زنگ زدنش عجیبه