2777
2789

راستش موضوعی هست که درگیرشم دوستان بهم گفتن که میخایین به مسخره بگیرین ولی عیبی نداره لااقل یکم درد دل میکنم..  راستش من بایه پسری دوست بودم که خبر نداشتم خلاف میکنه و موارد جابه جا میکنه  خیلی پسر بامعرفتی بود نگو قبلا سابقه داشته و تحت نظر بوده و وقتایی که باهم میرفتیم دور دور جنس توماشین داشت😣..  حتی چندسری دیدم که بعضی وقتا خیلی استزس داره و همش حواسش به آینه ماشینه و دید میزنه ولی من گیج چه میدونستم حالا گرفتنش و ازدوستش خبرگرفتم فهمیدم بله چخبر بوده..  حالا مشکلم اینه بهم از دادگستری تماس گرفتن گفتن فردا صبح بیا وگرنه خودمون میاییم چیکار کنم ؟؟  وای خوانوادم نفهمن😔😔..  اگه یکم دیر جوابتونو دادم پیشاپیش معذرت میخام

آدم باس دلش پاک باشه‌..😕حموم اینا همش بهانست😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😨😨😨

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دادگستری برای احضار ی نفر زنگ نمیزنه عزیزم مگه کشکه هرکی بخوان زنگ بزنن بگن لطفا تشریف بیارید الان کلانتری شکاینی یا احضاری باشه نامه میدن دم در

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
توچرا بری ؟

شاید فکر میکنن اسی هم پخش کننده ست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .