2777
2789

شوهرم پیامک بانکا را قطع کرده و پول ( با اینکه حقوقش زیلد نیس) از حسابش برمیداره و تو یه حساب دیگه ذخیره میکنه یا شایدم میده به مامانجونش، الان تو کارتش نداره ولی میدونم تو یه حساب دیگش داره گرچه کم، میگه باید بسازی تا حقوق بدن، گرچه من خیییییییییلی صرفه جوام،😭

دلم گرفته چرا ازم پنهان میکنه، یه بار لو رفت و قول داد اینکارا نکنه ولی دو باره..😖...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم برای خودت ی حساب پنهانی.باز کن و بیشتر پولی رو ک میده بریز توش.بعدم بگو پولم تموم شد.ببینه خوشش میاد؟البته توهم یکم پول پس انداز میکنی

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو

من از اولش اصلا ازش نپرسیدم حقوقت چقده اینا الان هم نمیدونم و نمی پرسم هروقت هم گفتم پول برام واریز کرده همسرمم اصلا نمی پرسه پول هارو چیکار میکنم البته میدونه خرج خونه میکنم 

خدایا شکرت 

عزیزم من دیشب یه تاپیک زدم ازشوهرو مادرشوهرم تعریف کردم ترورم کردن.گفتم اکثرشوهرا با زنشون روراست نیستن انقد حرفای رکیک که درحد خودشونوخانوادشون بود شنیدم که تاپیکوقفل کردم.همه میگفتن شوهرای ما ماهن مادرخواهرشوهرامون خانومن.ازتاپیکای من ایراد میگرفتن خودشون نمیرفتن تاپیکاشونو اول یه دوردیگه ببینن بعد بیان سره من بیفتن.

شوهرمن از اول دوران عقد پنهانکاری داشت ، الان هم که تقریبا نه ساله زندگی میکنیم به همه گفته پول داره و قراره خونه بخره ولی منم باید همین حرفاشو از زبون دیگران بشنوم.  الانم بهش میگم تو که پول داری برو یه پنجاه متری بخر از مستاجری راحت بشیم.  آسانسور نیس اذیت میشم ، میگه کدوم پول 😐😐😐 میگم آخه به همه گفتی داری میگه آره اگر بخرم هم بدون آسانسورشو میخرم دلتو صابون نزن فقط میره روی اعصابم با این حرفاش.  به اسم خودشم حساب نداره نمیدونم پولاشو کجا میزاره ؟؟؟ 

مردی ک چنین چیزیو پنهان میکنه بقیه چیزام پنهان میکنه من ندوستم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

😕😕دنبال بهونه برا دعواییا قشنگ معلومه😐

چه حرفا میزنی دختره خوب

بار زندگی رو دوش هر دو طرفه،نمیشه ک یه نفر مدام استرس داشته باشه ک پول ندارن،یهنفرم با پنهان کاری راحت بشینه و به خانومش نگه نگران نباش

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو