2777
2789

من نزدیک پریود به شدت احساس تشنگی دارم،همه ش دلم آب یا چای یا یه نوشیدنی خنک میخواد،یک هفته قبل از پریود کمردرد و دل درد دارم،همه ش هم گرسنمه،انگار احساس سیری ندارم!!یک هفته تا ده روزم با خود پریود درگیرم،حالا فکر کن تو یه ماه چقدر این لعنتی واسه من دردسر درست میکنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من نزدیک پریود به شدت احساس تشنگی دارم،همه ش دلم آب یا چای یا یه نوشیدنی خنک میخواد،یک هفته قبل از پ ...

نه من امروز تهش فردا میشم الان خیلییی خوابم میاد برم خونه فکر میکنن بخاطر خواب برگشتم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من امروز تهش فردا میشم الان خیلییی خوابم میاد برم خونه فکر میکنن بخاطر خواب برگشتم

الان کجایی مگه؟چرا نمیتونی برگردی خونه؟برو بگیر بخواب،استراحت کن،پریودی به اندازه کافی جون آدمو میگیره،دیگه خودمونم سختترش میکنیم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
الان کجایی مگه؟چرا نمیتونی برگردی خونه؟برو بگیر بخواب،استراحت کن،پریودی به اندازه کافی جون آدمو میگی ...

پانسیونم دارم میخونم برای ارشد

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

الان کجایی مگه؟چرا نمیتونی برگردی خونه؟برو بگیر بخواب،استراحت کن،پریودی به اندازه کافی جون آدمو میگی ...

معدم داره تیر میکشه گر هم گرفتم اصلا مزخرفع

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️