2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون تو زمینه مالی ازشون پنهان کاری میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 21 پست
چه حرفا میزنی دختره خوب بار زندگی رو دوش هر دو طرفه،نمیشه ک یه نفر مدام استرس داشته باشه ک پول ندار ...

والا همسر خودمم نمیگه لزومی نداره من بدونم همینکه میبینیم زندگیمو داره خوب میچرخونه کافیه..گاهی وختا خودش میگه من دگ پاپیچش نمیشم که بگه و ناراحت بشموفلان...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چطوری زندگی میکنید😮😮😮

عزیزم حالا این دروغ در زمینه مالیش بخوره توی سرش.  انقدرررررر دروغهای دیگه بهم گفته که اصلا به چشم یه مرد بهش نگاه نمیکنم. 

اخه مردی که همیشه دروغ بگه از اعتبار میفته.  من حسرت به دل موندم یه بار بهم راستشو بگه.  همیشه هرکاری کرده باید از دیگران بشنوم که چیکارا کرده حالا راست و دروغش بماند. 

لعنتی اصلا نمیدونه زندگی مشترک یعنی چی ،

زندگی نمیکنیم داریم فقط نفس میکشیم. ...😔😔

عزیزم حالا این دروغ در زمینه مالیش بخوره توی سرش.  انقدرررررر دروغهای دیگه بهم گفته که اصلا به ...

نمیدونم چرا ولی مردا یه چیزایی رو پنهون میکنن و لذت میبرن از این کار شاید احساس قدرت میکنن

منم خیلی میرنجم دروغ میشنوم.......ولی دیگه کمکم دارم عادت میکنم

شوهرمن از اول دوران عقد پنهانکاری داشت ، الان هم که تقریبا نه ساله زندگی میکنیم به همه گفته پول داره ...

چقد حرص در میارن من که عصر گریه کردم از بس دلم گرفته بود بهشم بگم عصبی میشه فقط بخاطر نی نیم کنارشم

ای بابا بیکاریا اگه تو تمام هزینه هات چیزی برات کم نذاره بیکاریا بذار هی قایم کنه وقتی همه جیز در اخ ...

عزیزمگفتم که الان ماهیچه واسه پسرم میخام میگه نیس فعلا، یا من عادت دارم ماکارانی را با گوشت درست میکنم اصلا سویا استفاده نمیکنم میگه ندارم ولی دیروز ده گردش گرفتم یکم داره 200 تومن که برداشت کرده خیلی هم به مامانش میده اخه ما بالا سرشونیم😭