2777
2789

عوضیه حالت تهوع میگیرم یادش میوفتم الانم قهریم قضییه مفصله اگه حوصله داشتین براتون بگم

اگرم نه که هیچی خوشگلااذییتتون نمیکنم 

فقدهرچیه نیازبه دلداری دارم نیازبه یه همدم وهمدرددارم😢

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

قضییه ازدیشب اب میخوره که مارفتیم براپسرم کفش بخریم انقدکفشاگرون بودکه

از۵۹داشت تابه۱۸۰تومن

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بریز بیرون

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
دعوا با کی؟

باشوهرم

بریز بیرون

مرسی که درک میکنی دارم میترکم ازکلم کم مونده دودبیادبیرون

مرسی که درک میکنی دارم میترکم ازکلم کم مونده دودبیادبیرون

میدونم خیلی سخته ولی حرص نخور

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
قضییه ازدیشب اب میخوره که مارفتیم براپسرم کفش بخریم انقدکفشاگرون بودکه از۵۹داشت تابه۱۸۰تومن

من یهجورکفش بودکه ست خواهربرادری بود

گفتم بهش دخترمونم که کفش نداره بیادوجفت برداریم هنوزازقیمتشم خبرنداستم گفت باشه

خب

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت