2777
2789
عنوان

چرا پسرها اینجوری شدند +اسکرین شات

2631 بازدید | 87 پست

دوستم با یک پسری دوسست بود که پسره اذیتش کرد و این بهم زد

بعد یک مدت برگشت و دوستم قبول کرد

بعد این دو سال پیش به پسره پول قرض داده بود که برگردونه و پسره ندادده بود

دوسنم بهش پیام میده که احتیاج دارم و پولمو میشه بدی و گفته بود ک نه الان ندارم و نمیدم!

وای چقدر مردم بیشعور شدند

چقدر حرص خوردم من

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعصابم از سادگی دوستت خورد شد اخه به دوس پسرت پول قرض بدی که چی بشع اونم کسی که اذیتت میکنه.حالا سر به تنش می ارزید باز یه چیزی

یا باید با پولش خدافظی کنه یا اگر مدرکی واسه اثباتش داره بره شکایت کنه 

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

میخواست نده اخه ادم رو چه حسابی میاد همچین کاری میکنه ! بعدشم رابطه ای که کات میشه رو نباید از سر گرفت 

مثل اینه که غذایی که خوردی رو بالا بیاری و دوباره بخوری!میتونی ؟

مشکل پسرا نییستن مشکل امثال دوست ساده شما هستن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من خودم با قرض دادن (اگه داشته باشم) مشکلی ندارم ولی خب خودت میگی پسره دوستتو اذیت میکرده

قاعدتن آدم نباید به کسی که اذیتش کرده از این لطفا بکنه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

متأسفانه اون پسر بخاطر پول با دوستتون بوده و اینکه دوباره اومده سمتش و گفته پشیمونه هم بخاطر این بوده که بیشتر ازش سوءاستفاده کنه و شاید بتونه پول بیشتری ازش بگیره. شایدم رابطه جنسی.