2777
2789
عنوان

کتاب سهم من ، پرینوش صنیعی

913 بازدید | 12 پست
کسی این کتابو خونده، نظرتون درباره اش چیه؟!
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
نه ولی دوست دارم بخرم و بخونمش شنیدم جالبه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من خوندمش. هزاران بار. تقریباً تمام جمله هاش رو حفظم. عالیه. مخصوصاً وقتی نشون می ده که ادمها چقدر می تونن ادم باشن یا حیوان. در مورد برادراش. و چقدر می تونن احمق باشن مثل مادرش و چقدر می تونن بزدل باشن مثل سعید.
برای جامعه فضیلت و اخلاق از نان شب هم واجب تر است.اگر جامعه ای شکست اخلاقی بخورد با هیچ نیرویی نمی توان شکست را جبران نمود. <افلاطون>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم خیلی خوشم اومد از موضوعش، ولی بنظرم آخرش خیلی بد تموم شد.... شایدم بنظر من بایستی آخرش یه معجزه میشد ولی نشد.
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
من وقتی این کتابو خوندم خیلی خدا رو شکر کردم که زمان انقلاب زندگی نکردم از این همه بی عدالتی که به حق این معصومه شد واقعا زجر میکشیدم.
زندگی یه دختره تو سال های قبل انقلاب که تو رفت و آمد مدرسه عاشق یه جون میشه ولی وقتی برادراش میفهمن دیگه نمیزارن بره مدرسه، کلی هم اینو اذیت میکنن و کلا برادرای خیلی بدجنسی داره بعد هم به زور شوهرش میدن، که شوهرش هم کمونیسته و هیچ وفت هم به زندگیش توجه ای نداره و وقتی هم انقلاب میشه اعدام میشه، معصومه هم میمونه با سه تا بچه و به هر سختی اینارو بزرگ میکنه و سرو سامان میده بعد چند سال عشق قدیمیش دوباره پیداش میشه و ازش خاستگاری میکنه که این بار هم بچه هاش نمیزارن باهاش ازدواج کنه.
موضوع داستان اونقدر ملموس واقعی هست که واقعا متاثر میشی. مثل بعضی از این رمانا خیالی و چرت و پرت نیست.