2777
2789
عنوان

کمکم کنید

274 بازدید | 42 پست

دوستان کمکم کنید من و شوهرم ۴ ساله ازدواج کردیم از اون ب بسم الله تا الان خیلی دعوا داشتیم بیشترشم سر مادرش بوده خیلی طرفداره مادرشه این دعوای اخری هم بچمو ول کردم اومدم دادخواست طلاق دادم ولی خیلی نگرانم الان دو هفتس نمیزاره بچمو ببینم میگه خواستی ولش نکنی بری نمیدونم تو دوراهی موندم اگر بچه نداشتم هر چه زودتر طلاق میگرفتم ولی تا بخوام برم دادگاه و اینا خیلی طول میکشه بدون بچم واقعا کم اوردم نمیدونم گفت برگرد سر زندگیت منم گفتم محاله با این اخلاقات برگردم گفت اخلاقه من خوبه تو خودتو عوض کن گفتم تو بچه ننه ای همش به حرفه مادرتی خستم کردی مادر پدرمم خسته شدن از دعواهای ما نمیدونم چیکار کنم یه راهی بزارید یه کمکی کنید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشکل سیاست میخواد.عزیزم مگه تو روند دادگاهه که پسرتو نمیبینی بعد ۷ سالگی یا هر وقت ازدواج کنی همین مشکلو داری .و ازدواح مجدد شوهرت و خیلی مسائل دیگه .

شما برو یه مشاور خوب ازش کمک بگیر .

راهههای دیگه رو برای بچه ننه نبودنش امتحان کن 

اخه حرف حرفه مادرشه خستم کردی میخواد آبم بخوره به مادرش زنگ میزنه بابامم میگه تا نیاد معذرت خواهی نکنه دختر نمیدم بهش شوهرمم تو لج افتاده بچه رو نشون نمیده میگه میره مهد دوهوایی میشه ببینیش چیکار کنم مادرش دوراز جونتون سگه سگ فقط میگه حرف حرفه منه خستم کردن با رفتاراشون نمیدونم چیکار کنم به نظر شما طلاق یا یه فرصت دیگه بدم برگردم

یه زندگی رو بهم ریختی واسه حرف مادر؟؟؟خوب یکم باز کن مساله رو تا چه حد ؟؟حرف مادرش چیا هس؟؟؟مثلا مشاوره میگیره؟؟یا نه مادرت همش زیر گوشش میخونه و اونم میاد و خدایی نکرده روت دست بلند میکنه؟؟؟

این مردا هر چ روشون حساس شی در مورد خونوادشون بیشتر لج میکنن و دقیقا جواب عکس میده بیشتر میرن سمتشون فقط باید با محبت بکشونی طرف خودت

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...

حالا که یه راه وشروع کردی کوتاه اومدن ازسمت تو ماجراروخیلی بدترمیکنه .مرداهمیشه از بچه برای ترسوندن زن استفاده میکنن

ولی بعدازجدایی هم همه این مشگلاروداری تا وقتی به سن قانونی برسه خودش حق انتخاب داشته باشه.

من اگه توشرایط شمابودم بخاطره اینکه طاقت دودی بچموندارم وازیه طرف هم نمیخواستم اوضاع خرابتر بشه وهمسرم فکرکنه ازوابستگی من به بچم میتونه سواستفاده کنه.دفعه بعد که بگه برمیگردم سرزندگیم ولی منتظرباش بهت بگه

منو به زور برد مهرمم بخشیدم سر یه دعوای خانوادگی که مامانم تهدیدش کرد که تو دادگاه میبینمت گفت باید ...

وقتی مهریه هم نداری چرا اینقدر عجله داری برا طلاق.بعدش میخوایم چکار کنی با مشکل مالی؟دوستم دوتاتون برید مشاور حداقل بخاطر بچت

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...