2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 42 پست
اخه حرف حرفه مادرشه خستم کردی میخواد آبم بخوره به مادرش زنگ میزنه بابامم میگه تا نیاد معذرت خواهی نک ...

بنظر من با مادرش قطع رابطه کن...بذار ادب بشه...باشوهرتم سرسنگین رفتار کن برگرد سره خونه زندگیت ولی بهش بی مهلی کن...اشتباه زنا اینه که فکر میکنن با محبت میتونن شوهراشونو تو چنگ بگیرن ..برگرد ولی وقتتو فقط با بچت بگذرون و کارای خونه خودتو به همه چی مشغول کن به جز اون بهش اهمیت نده و حتی ی لبخند هم نزن فقط بی مهلی اینجور آدما رو ادب میکنه برگرد ولی سرسنگین و قوی جوری که بتونی با بی مهلی شوهرتو سمت خودت بکشی بذار اون بیوفته دنبال تو

لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم از کم مهلی توهین بی احترامی و دعوا نیستا اتفاقا حتی اگه اون اومد خونه برا دعوا تو با جواب ندادن بهش میتونی زبونشو کوتاه کنی و همینکه شروع کرد به حرف زدن و دعوا کردن بچتو بردار برو تو اتاق درم ببند تا خودش ضایع بشه

گفت لجبازی نکن برگرد سر زندگیت منم رو حرفم موندم گفتم نه طلاق فقط اونم بیخیال شد گفت برو طلاقتو بگیر ...

ببخشیدا چقدر پرروووو 

بگو میرم شکایت میکنم تا مشخص شدن و پایان کارطلاق بتونم ببینمش 

ببین توواز یه مشاور باید کمک بگیری که راه های قانونی جلوی پات بزاره و با دست پر با شوهرت حرف بزنی

ولی ایکاش قبل ازاقدام به قهر و جدایی این راه هارو میپرسیدی که الان اذیت نشی 

دوری از بچه سخت ترین چیزیه که مادر میتونه تجربه کنه😔😔😔

من گذاشتم بچه رو گفتم دو روز بمونه حالش جا بیاد قدر منو بدونه میرم میارمش ولی سر لج افتاد دیگه نمیده میگه خواستی ولش نکنی قانونی بگیر گفتم قانونی طول میکشه گفت خواستی نندازی بری

تا باهات حرف نزده باهاش حرف نزن وقتی سوای پرسید جواب مختصری بده و رد شو کم محبتی کن ولی نیازاشم بر طرف کن مثلا غذا درست کردی بشین سرسفره روبه روش ولی بدون هیچ صحبت و حرفی. سعی کن نبود محبتتو احساس کنه..تا خودش بیاد نازتو بکشه😊

من گذاشتم بچه رو گفتم دو روز بمونه حالش جا بیاد قدر منو بدونه میرم میارمش ولی سر لج افتاد دیگه نمیده ...

بگو برمیگردم سر خونه زندگیم امافقظ بخاطر دخترم و دیگه هم کاری به تو ندارم 

من الان خونه مادرمم یعنی میگید برگردم؟وکیلم که گفت برو دادگاه شرایط جدید بزار بعد برگرد سر زندگیت

برگرد بدون هیچ دادگاه و شکایتی باور کن کم مهلی بیشتر از صدتا شکایتو دعوا و کتک جواب میده

وا من خواهرشوهرم الان ۱۵ ساله ازدواج کرده تا دو سال پیش شوهرش هرچی کار میکرد میداد ب مادرش باز مادرش ...

نه اینا اینطوری نیستن نمیدونم شایدم اشتباه از منه منم خیلی لجبازی کردم باهاشون