2777
2789
عنوان

فشار خون بالا وختم بارداری

947 بازدید | 14 پست

سلام من 39 هفته و یک روز بودم که رفتم بیمارستان یکم سر گیجه داشتم فشارمو گرفتن 18 بود بعدگرفتن 16 و دوباره سه ساعت بعد شد 18 که ختم بارداری دادن اما تا اتاق عکل اومد15 و اینکه تو اتاق عملم شد 10  الان نمیفهمم یعنی من پره اکلامپسی شدم اخه هیچ سابقه نداشتم و اینکه علائمی هم نداشتم بعد از عملم هم 2 روزه تو ای سیو هم فشارم هر 4 ساعت کنترل میشه که همش 11٫12 هست به نظرتون منباز این مشکل برام پیش کیاد اخه تمام ازمایشام خوب بودن دفع هم نداشتم 🤧😩 انزیما و پلاکتامم خوب بود پس این چه بیماریه که فقط فشار خون من بالا بود نکرانم اخه دختر خالم مرخص شد باز بعد چند روز این مشکل براش پیش اومد 

من خودم پره اکلامپسی بودم ولی بعدش دیگه اصلا فشارم بالانبود فقط مربوط به دوران بارداری بود

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

من ماه سوم بارداریم اصلا سابقه فسار ندارم اما اونروز تو دوترم فشارمو گرفت هجده بود سه بار تکرار کرد اخر اومد شونزده از اونشبم سیزده بودالان چیکار کنم من پره اکلامپسی میشه ازمن

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من نگفتن پره اکلامپسی اخه من دفع نداشتم 

نمیدونم ب من گفت باید بری دکتر متخصص برا فشارت ازمایش بدی ببینم چی میشه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

واااای 😩😩

فک کردم نی نیت چیزیش شده خدایی نکرده سکته کردمااااا😑 

از دست شما 

به سلامتی عزیزم برای منم دعا کن تا از ترس سکته نکردم بلاخره بچمو بغلش کنم شیرش بدم براش لالایی بخونمممم😘😘😘

منم فشارم نوسان پیدا از ۲۶ هفتگی و دفع پروتئین بالا گرفتم

از موقعی که اینجوری شدم جنین ضربان قلبش و اینا خوبه فقط وزن نمیگیره چند روز پیش ۲۹ هفته و دو روزم بود که وزنش ۹۲۰ گرم شده اندازه ۲۷ هفته 

گفتن هر چقدر هفته بارداریت بره بالاتر فاصله اش با هفته واقعیت بیشتر میشه چون بخاطر دفع پروتئین نمیتونه وزن بگیره

منم فشارم نوسان پیدا از ۲۶ هفتگی و دفع پروتئین بالا گرفتم از موقعی که اینجوری شدم جنین ضربان قلبش و ...

خب باید چکار کرد منم الان این مشکل رو دارم فشارم بالاست و دفع پروتئین هم دارم رشد وزن بچه هم 2هفته از سنش کمتره.بچه شما چند هفته بدنیا اومد چند کیلو بود