2777
2789
عنوان

خونریزی شدید بعد از گذاشتن آیودی

| مشاهده متن کامل بحث + 43691 بازدید | 21 پست
به نظر شما بعد در آوردنش بازم  همینقدر  خونریزی دارم تا یه مدت؟ یا بلافاصله قطع میشه خونری ...

اگه بخاطر دستگاه باشه قطع ميشه

بهتره از دكتر هم بپرسي

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

آ یو دی دو نوع مختلف داره: مسی و هورمونی. مسی برای خانمهایی که آنمی دارند اصلا مناسب نیست چون خونریزی های شدید میده. بر عکس هورمونی خونریزی پریود را خیلی کم و گاهی کلا قطع می کنه و برای خانمهایی که آنمی دارند گزینه مناسبیه.

هفته اول که آ یو دی می گذارید نیاز به یکسری مراقبت ها دارید: اول اینکه نباید پریود باشید موقع گذاشتن  آ بو دی، شنا نکنید، تامپون استفاده نکنید و نزدیکی نداشته باشید تا احتمال عفونت کاهش پیدا کنه.

دو ماه اول اگر پریود نشدید باید بی بی چک بگذارید و 3 ماه بعد از دستگاه گذاشتن باید به پزشک مراجعه کنید تا بررسی بشه تکون نخورده داخل رحم و بعد از اون نیاز به مراقبت دیگه ای نداره.

در ضمن بلند کردن اجسام سنگین هم مشکلی نداره و باعث جابجایی آ یو دی نمیشه.

اگر دستگاه شما از نوع مسیه با توجه به کم خونیتون بهتره خارجش کنید. اما اگر هورمونیه برای شما گزینه خوبیه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من گذاشته بودن خیلی خونریزی داشتن مثل شما دقیقا یادم نیست چندوقت.. ولی دکتر در اورد چون بدن پس میزنه فکر کنم علتش این بود ولی اگر برای شماهم ادامه داشته باشه و شدید باید در بیارید

مامان من گذاشته بودن خیلی خونریزی داشتن مثل شما دقیقا یادم نیست چندوقت.. ولی دکتر در اورد چون بدن پس ...

فکر کنم برای منم  همین باشه  چون خنریزیام در حد پریوده 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.