2777
2789
عنوان

خونریزی شدید بعد از گذاشتن آیودی

42667 بازدید | 21 پست

من  روز دوم پریود دستگاه آیودی گذاشتم   تا به امروز ۱۷ روزه که گذشته کلا خونریزی داشتم یک روز خفیف یک روز شدید همینجوری ادامه داره .با وجود اینکه من سیکلم ۲۶ روزه اس اما   سه روزی میشه خونریزی شدید دارم  قطع هم نمیشه  دقیقا مثل روزهای اول پریود  .نمیدونم  خونریزیهای مربوط به دستگاهه یا شروع پریود بعدی  زودتر از موعد !.چون کم خونی شدید دارم  دیگه  نای راه رفتن ندارم  یک جا میشینم  زودی پام خواب میره  میخوابم  دستم خواب میره .میترسم   میخوام بدونم اگر اینجوری ادامه داره  من دستگاه رو در بیارم ؟؟؟؟؟تنگی نفس و سر گیجه شدید هم دارم  روزه ۲ بار قرص مفنامیک اسید میخورم و آیرویت برای کمخونیم  .ولی خونریزیم کم نشده  .میخوام بدونم اگر درش بیارم باز به همین صورت تا یک مدت لکه بینی و خونریزی دارم؟؟ خانومایی که تجربه دارن خواهش میکنم  با نظراتون کمکم کنید 😐

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

آیودی چرا آخه خواهر من!چه بلایی سر رحم بیچارت میاری!

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو سونو بده ببین چیه.....فکر نمیکنم بی ارتباط ب آیودی باشه دخترخاله منم یه همچین مشکلی داشت

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

تو سال دوم هم با وجود آیودی باردار شد و سه ماهه بچش سقط شد،دور از جون شما

شاید با بدنت سازگار نیس گلم

والا موندم ۵ روز بعد از گذاشتنش حاام خوب نبود رفتم معابنه  خود دکتر گفت دستگاه که جاش خوبه   فقط عفونت کردی دارو داد پماد واژینال یک هفته استفاده کردم  لکه بینی هم داشتم ولی وقتی خونریزی شدید شروع شد  نتونستم استفاده کنم  اونم نصفه نیمه موند 

آدم میترسه باید مراقب باشی ورزشای سنگین نکنجابجا نشه حالا بغیر از خونریزس و...

والا خیلی مراقب بودم نثلا کار سنگینم نکردم  به خواهر گفتم  اون میگفت طبیعیه  منم دستگاه دارم گاه و بیگاه اکه بینی دارم .خونریزیام بیشتر شده  با قرص مفنامیک کنترل میکنم  .خودم نمیتونم به حرف یک نفر اعتماد کنم  .دکترمم گفت دیگه نیا تا یک ماه  دیگه  ولی من ۶ روز بعد از گذاشتن دوباره رفتم چکاپ گفت جاش خوبه فقط داروی عفونت داد 

عزيزم يه مدتي طول ميكشه بدنت باهاش سازگار بشه البته به دكتر مراجعه كني خوبه ولي بايد بهش زمان بدي، منم مشكل شما رو داشتم اما بعد ار سه چاهر ماه كاملا عادي شده و هميشه ميگم يكي از بهترين تصميمات زندگيم بوده، اي يو دي جز كم خطر ترين روشهاي جلوگيريه

منم میخوام برم دستگاه بزارم .اینجوری ک تعریف کردی ترسیدم .یعنی نزارم 😥

بیخیال شو توروخدا  روزی ده بار خودمو لعنت میکنم من پریودام منظم بود حتی لکه هم نداشتم ما بینش چه کاری رود با خودم کردم  تا آدم مجبور نباشه و برای سلامتی و زنده بودنش نیاز به جسم خارجی نداشته باشه مثل فنر قلب  .و این چیزا   واقعا دیتگاه گذاشتن برای بارداری مسخره ترین چیز ممکنه  .

اگه كم خوني داري ايودي روش مناسبي واسه شما نيس برو درش بيار

کمخوی شدید  دارم آنمی 😁  من توی آزمایشاتم فریتین بدنم روی ۴ و ۵ هست  .دکترا میگفتن با بنزین کار میکنی شما؟ خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

پس عزيزم شنبه اول وقت برو درش بيار

به نظر شما بعد در آوردنش بازم  همینقدر  خونریزی دارم تا یه مدت؟ یا بلافاصله قطع میشه خونریزیام؟