2777
2789
عنوان

شما هدفتون از دانشگاه حتما شغله ❓

89 بازدید | 18 پست

یعنی کسی نیست بخواد کار آزاد داشته باشه 

کنارشم درسشو خونده باشه ؟

چرا به هرکی میگم تعجب میکنه 

اخه تو وضعیت الان به جز چند رشته انگشت شمار  مگه چقدر میشه  درآمد داشت 

البته که توقع و انتظارات هرکس فرق میکنه 

گفتن به اطرافیانم چیزی نگم ولی میترسم راهمو اشتباه برم 

من میخوام شغلم جدا از مدرک دانشگاهی باشه 

معتقدم مهارت های دیگ مهم تره برای کسی که میخواد پول بیشتری در بیاره و کارش دست خودش باشه 

دانشگاه خوب هم به نظرم به رشدت کمک میکنه 

همینکه چند تا ادم جدید میبینی برای دختری که دایره اجتماعش محدود به فک و فامیل و ایناست 

و بیشتر تایمش خونه بوده 

حالا بهم میگن وا بیکاری میخوای بری دانشگاه؟ 

اگه بخوام علم مو بالا ببرم خودمم میتونم تو خونه درس بخونم و مطالعه کنم 

پس هدف شغله

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور وارد اجتماع میشی

وقتی شاغل بشی وارد اجتماع میشی دیگه حتی شغل ازاد 

البته من خودم دانشگاه رفتم ولی هدفم این بود که با رشتم به شغل مورد علاقم برسم 

تفکرات متفاوت هست

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وقتی شاغل بشی وارد اجتماع میشی دیگه حتی شغل ازاد البته من خودم دانشگاه رفتم ولی هدفم این بود که با ر ...

درسته 

هدف هر کس فرق میکنه 

من میخوام زودتر به درامد برسم و تو اجتماع باشم 

شغل برای همه رشته ای راحت پیدا نمیشه

اره درسته مثلا من فلسفه دوست دارم میتونم برم تو دانشگاه بخونم ولی ترجیح میدم خودم بخونم. 

چون برای این رشته کار نیست

حتی مهاجرت هم نمیشه کرد

کلا دانشگاه نرفتی ؟

من ارشد روانشناسی دارم، دانشگاه رفتم 

گفتم هدفم بخاطر اینکه دانشگاه برم صرفا علاقه نبود، میخواستم باهاش کلینیک بزنم 

حتی اگر شغل نمی‌خوای دانشگاه رو برو چون اگر نری از لحاظ اجتماعی خیلی اذیت می‌شی‌. مردم شعار زیاد میدن ولی در عمل مدرک براشون مهمه. 

ارتباط کار و رشته و ... هم که دیگه بستگی به شرایط و علایق داره‌