2777
2789
عنوان

ویارحاملگی یاتهوع

262 بازدید | 67 پست

خانوما من توهفته شیشم بارداری هستم ولی هیچ تهوع و ویاری ندارم دلیلش چیه؟؟چون ازخیلیا شنیدم ازهفته ی اول تهوع دارن یا ویار ولی من اینطورنیستم یکم نگرانم ازطرفیم خوشحالم چون واقعا وقتی تهوعم میگیره اشکم درمیادخیلی عذاب میکشم

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
عزیزم معمولا هفته 8 شروع میشه و لی همه هم نمیگیرن شانسیه

بعضیا میگن بخاطراینکه بچه پسره بیشتریا تهوع نمیگیرن دخترببشتزتهوع میگیره حقیقت داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن نگیری تهوع

دعا کن

شب ک میشه دیونه میشم

من کمرم شدید درد میکنه

استراحت مطلقم میترسم برم بیارم بالا بهم زور بیاد دوباره

یعنی میرم گلاب به روت دیگه دولا دولا راه میرم بسکه کمرم درد میگیره و سر درد میگیرم

توروخدا فقط سلامتیشو بخواه

من با سختی بچه دار شدم و کلی خرج

این مدت انقد اذیت شدم ک شبا پشیمون میشم

روزا شادو شنگولم و توبه میکنم شبا نق نق 

عبرت بگیر

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
بعضیا میگن بخاطراینکه بچه پسره بیشتریا تهوع نمیگیرن دخترببشتزتهوع میگیره حقیقت داره؟

الکیه

وای برا من از غروب شروع میشه هرچی به اخر شب نزدیک میشم بدتر میشه

سونو گفت احتمال زیاد پسره ولی هنوز معلوم نیست

اره ممکنه ولی صدرصدینیس

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
دعا کن نگیری تهوع دعا کن شب ک میشه دیونه میشم من کمرم شدید درد میکنه استراحت مطلقم میترسم برم بی ...

انشاالله بچتتون بسلامتی بدنیابیاد..ن من خوشحالم وخداروهزارمرتبه شکرمیکنم ک تهوع نگرفتم تاحالاچون واقعاحالموبهم میریزه فقط میخواسم بدونم مشکلی نیس مثلا

خوشحال باشه که حالت تهوع نداری  برای چی نگران باشی

خوشحالم بخدا فقط میترسیدم ک چیزی نباشه چون دوراطرافیانم بیشتریا تهوع دارن میگم نکنه خدای نکرده مشکلیه واسم

انشاالله بچتتون بسلامتی بدنیابیاد..ن من خوشحالم وخداروهزارمرتبه شکرمیکنم ک تهوع نگرفتم تاحالاچون واق ...

اصصصصصلا مشکلی نیست

دنیا به روت خندیده

تو محلش نذار پررو میشه میزنه تو کاسه کوزت

نه عزیزم من پسر باردار بودم تهوعم شدید بود ربطی به جنسیت نداره ،ویار و حالت تهوع همه ندارن امیدوارم شما هم نداشته باشی