2777
2789
عنوان

ویارحاملگی یاتهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 67 پست
نه عزیزم من پسر باردار بودم تهوعم شدید بود رفتی به جنسیت نداره ،ویار و حالت تهوع همه ندارن امیدوارم ...

وای خداکنه تااخرهمینطورباشه خیلی حس بدیه انشاالله اونایی هم ک دارن هرچه زودتررفع بشه

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
بعضیا میگن بخاطراینکه بچه پسره بیشتریا تهوع نمیگیرن دخترببشتزتهوع میگیره حقیقت داره؟

قدیمیا میگفتن.. ولی الان تجربه نشون داده هیچ نشونه ای نیست عملاً ثابت کنه پسره یا دختر ...و کاملاً تصادفیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خوش ب حالت من انقد اذیتم هی میگم غلط کردم... شبو روزم نداره همش اذیتم ولی شبا بیشتر میشه.. گاهی خیلی گریم میگیره...خیلی دستشویی میرم.. نفسم اذیته و از همههههه بدتر گلوم قفله...یعنی انگار هیچی نمیره پایین یا هضم نمیشه غذام حتی آب هم میمونه رو دلم هی تو خوته راه میرم ببخشید آروق میزنم بلند بلند ابلیمو میخورم ولی حتی 1درصد هم بهتر نمیشم...شبا ک میخوان 2ساعت 2ساعت بیدار میشم هم دستشوییم میگیره هم گاهی ضعف میکنم...دانشجوهم هستم...خیلی اذیتم😢

اره منم امشب از اون شب خرکیاش شما چند هفته ای؟ جنسیتش معلوم نشده؟

من هفته هشت به نهم

تا چهار پنج روز پیش نداشتم ، مور مور شروع شد از خیلی عذر میخام باد گلو 

جنسیتش برای من زوده 

وااااای خوش ب حالت من انقد اذیتم هی میگم غلط کردم... شبو روزم نداره همش اذیتم ولی شبا بیشتر میشه.. گ ...

الهی عزیزم انشاالله هرچی زودترخوب بشی..ازچن هفته شروع شده؟

خوشحالم بخدا فقط میترسیدم ک چیزی نباشه چون دوراطرافیانم بیشتریا تهوع دارن میگم نکنه خدای نکرده مشکلی ...

نه عزیزم خدا دوست داره نمیخواد زیاد اذیت شی البته فعلا معلوم نیس شایدم حالت تهوع بگیری در هفته های آینده ولی انشااله که نگیری همیشه حالت خوب باشه 

یه سوال دیگه خوردن انار توبارداری ضررداره؟؟

اگه فشارت پایینه، اگه لکه بینی داری، آره 

وگرنه خودتو خوشگل اما نینی رو تیره می‌کنه.. اینو مامان میگه البته

ولی کمش هیچ ایرادی نداره

نه عزیزم خدا دوست داره نمیخواد زیاد اذیت شی البته فعلا معلوم نیس شایدم حالت تهوع بگیری در هفته های آ ...

مرسی عزیزم خداکنه همینطورباشه

خانوماببخشیداینقدسوال میکنم چون کسیوندارم ازش بپرسم میخواسم بدونم اونایی ک غربالگری انجام دادن هفته چندم بودن وهزینه ش چقدشده؟؟

انشااله اینجور نباشی...من ب ظاهر خیلی سرحالم ک هی بم میگن پسره ولی کسی نمیبینه چ عذابی میکشم 😢 دخت ...

اخی عزیزم انشاالله هرچی دوس داری صحیحوسالمشو خدابهت بده...من برام فرقی نمیکنه فقط میخوام سالم باشه ولی دوراطرافیانم بیشتریاشون میگن بچت دوقلوهستش چون توخونوادمون خیلی زیاده مامانمم خودش دوقلوهستش ولی خونواده ی شوهرم فقط یکیشون دوقلوشده