2777
2789

سلام خانما من میخوام هفته آینده برم اصفهان و میخام ی لحاف یا روتختی بخرم مرکزشون کدوم منطقه هس؟؟

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجا خيلي گرونه ك

کجا گرون نیس خواهر!!

اونجاهایی هم ارزونه جنسشون آشغاله!!مثل قشم

من هیچ جای اصفهان رو بلد نیستم و نمیتونم همه آدرسها رو برم میخوام ی جا باشه که تنوعش زیاده 

بعد هم من از اون روتختی هایی که تور هستن و بیشترجنبه تزیینی دارن نمیخوام بیشتر دوس دارم لحاف اسپرت بخرم برای تخت که کاربردیه حالا جایی رو میشناسید که اینجورلحافهای شیک و قشنگ داشته باشن؟؟

تنوع پارچه های روتختی تو خ ابن سینا خیلی زیاده من همش میرم زل میزنم بهشون اینقدر طرح های نازی داره

ممنونم.حالا آدرس دقیقترشو میدین ؟

من هیچ جای اصفهان رو بلد نیستم و نمیتونم همه آدرسها رو برم میخوام ی جا باشه که تنوعش زیاده  بع ...

عزیزم من پارچه روتختی که عرضش 240 سانتی متر را خریدم جنس عالی و طرحش خیلی قشنگه و متری 19 تومان بود

اندازه یه پتو گرفتم، و پارچه رو روی پتو دوختم و شد رو تختی

من اینکار کردم چون خیلی گرونه شده

تازه سه طرح گرفتم هر دوماه هی عوض میکنم  

عزیزم من پارچه روتختی که عرضش 240 سانتی متر را خریدم جنس عالی و طرحش خیلی قشنگه و متری 19 تومان بود ...

خیلی  بصرفه س منم میخواستم روتختی رو بدم برام بدوزن اما بعد گفتم برا جهیزیه خریدنی بهتره