2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگین یکم بخندیم😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 76 پست

من اول راهنمایی بودم که صبح برا مدرسه از خواب بیدارشدم و دیدم جیش کردم   از قد و بالای خودم خجالت کشیدم  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم گوزيد😅😂😂😂😂

من دختر عموم همیشه میگفت من هیچ وقت نفخ نمیکنم ما هم غبطه میخوردیم خوش ب دلت . یه بار عطسه کرد همزمان گوزید اونم ۲ زمانه .... من مردم بس خندیدم😂😂😂😂😂

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

امروز ۱۰ صبح خواب بودم پستچی در زد به خیال خودم پاشدم مانتو پوشیدم شال پیدا نکردم چادر کشیدم رفتم دم در قشنگ چادرم باز بود وقتی داشتم امضا میکردم و تحویل میگرفتم خیالم راحت بود مانتو تنمه😐نگو یقه لباسم خیلی بازه😭😭😭اومدم تو هزار بار خودمو لعنت کردم معلوم نیست بنده خدا چی پیش خودش فکر کرده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من اول راهنمایی بودم که صبح برا مدرسه از خواب بیدارشدم و دیدم جیش کردم     از قد و بالای خ ...

😂😂خداااا

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

كلاس اول ابتدايي بودم، تو شلوارم جيش كردم، مستخدم مدرسه منو رو دستاش گرفت و آورد در خونمون، زنگ زد، كسي درو باز نكرد، نگم براتون كه زنگ تك تك همسايه ها رو زد تا بالاخره مامانمو پيدا كرد، تحويلم داد و رفت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من اول راهنمایی بودم که صبح برا مدرسه از خواب بیدارشدم و دیدم جیش کردم     از قد و بالای خ ...

مک این اتفاق دقیقا حس و حال تورو چهارم دبستان داشتم . اونم وقتی ک شب قبلش ب داداش ۵ سال کوچکتر از خودم گفتم اینقدر هندوونه نخور ک فردا نقشه جهان میکشی . همون شب خودم کشیدم😂😂😂

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
دیشب رفته بودم ارایشگاه گوشیم‌یادم شده بود ببرم وقتی کارم تموم شد میخواستم بگم‌ببخشید مغازتون تلفن د ...

😂😂عزیزممم 

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

۶سالم بود،تو جمع اومدن دستم بندازن گفتن میخوایم بدیمت پسر خالت،بااااااید زن اون شی....
منم ساااااده،فکر کردم الاناست که بنشوننم سر سفره عقد😐

مثل میگ میگ رفتم خونه،چند دس لباس و پولای زیر فرش مامانمو برداشتم،خواستم فرار کنم برم شهرِ عموم اینا🚶👛

اومدم از جوبِ جلو خونمون یه پرشِ سوباسایی کنم،این پام،به اون پام لایی زد،وسط سَرم خورد به قسمت تیز سنگ،اندازه ی یه بند انگشت سابیده شد،بعد۱۷سال هنوز موهاش در نیومده😢😧

از بقیش فقط همین قد بگم براتون که پارسال همین پسر خاله که من بخاطرش دختر فراری شدم😅،تو عروسیِ خواهرش،با دوس دخترش چنان رقص و لاوی می ترکوندن که نگم براااتون😟

زدیم خودمونو ناقص کردیم واسه هیچی به هیچی😐

بابا نمی گین،این بچه است،میشنوه،فرار میکنه،سرش جر میخوره،به فنا میره😐،اسرافیل تو صور بدمه ایشالله راحت شم از دستشون😈😁

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
امروز ۱۰ صبح خواب بودم پستچی در زد به خیال خودم پاشدم مانتو پوشیدم شال پیدا نکردم چادر کشیدم رفتم دم ...

وای منو بگو خاک برسرم امشب رفتم شلوار بگیرم دوستم یهو لای در پرو رو یکم باز کرد همون موقع فروشنده اومد پرو پامو دید ... دیگه روم نمیشد از اتاق پرو بیام بیرون😔

من دختر عموم همیشه میگفت من هیچ وقت نفخ نمیکنم ما هم غبطه میخوردیم خوش ب دلت . یه بار عطسه کرد همزما ...

😂😂😂دمت گرم خیلی خندیدم😂😂😂😂

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

😕من یه بار داشتم راه میرفتم گ....زیدم بعد شوهرمم بود برا اینکه عادی جلوه کنم پامو میکشیدم رو سرامیک که جیر جیر کنه فک کنه جیز جیر بوده یهو داد زد نخیرم اون جیر با این حیر فرق داشت از حای دیگه دراومد😕😖

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊