2777
2789
😅😅😅

باورت نمیشه یعنی یکی نمیگفت شاید برای این پری هست 

اصلا وضعی بود ، چون به خونریزی هم نیفتاده بودم بعدش 

خلاصه تجربه فاجعه ای بود 

بنده خدا بعدش کلی بغلم کرد و گفت من احتمالا نمیدادم الان این باشه و .... 

ولی خیلی ترسیدم 😂

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

دهه هفتادیم من.مامانم از خیلی وقت قبلش بهم گفته بود میدونستم.

اونروز تازه از مسافرت برگشته بودیم.همسایمونم اومده بود خونمون نشسته بود به حرف زدن نمیرفت.من هی میرفتم دسشویی و میومدم که مطمئن بشم.بعد یه ساعت پاشد رفت.منم مثلا خیلی چشم و گوش بستم قیافمو متعجب کردم رفتم به مامانم گفتم توی جیشم خونه 😂در صورتی که میدونستم چیه. مامانم گف واااای از کی؟! دیدم اوضاع داره خیط میشه الان میگه بریم دکتر .گفتم نه بابااا همونه که خودت قبلا گفتی (مثلا خجالت میکشیدم اسمشو بگم😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیلی چطور میخواد دخترو تو پریودیش خشکل کنه خدااااا  

من 😐

ژنتیک 😲

پریودی 😈

سیلی 😆

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
باورت نمیشه یعنی یکی نمیگفت شاید برای این پری هست  اصلا وضعی بود ، چون به خونریزی هم نیفتاده ب ...

كم سن بودي ؟

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
منم دهه هفتادیم۷۶ ولی انقدگریه کردم خجالت میکشیدم

منم همینطور ، وای خدا اینجا اکثر گریه کردن، پس من چرا اونموقع خوشحال بودم😂🙈

دختر خالم شش ماه از من کوچیکتر بود ولی با این حال زودتر از من پریود شده بود هنو سنی هم نداشتم راهنمایی بودم ولی مادربزرگم همش ب مامانم میگفت منو ببره دکتر😥😭

ب خاطر همین وقتی پریود شدم کلی ذوق مرگ بودم😁 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
كم سن بودي ؟

نه بابا ۱۵ سالم بود ولی کلا تو باغ نبودم و اصلا تا قبلش نمیدونستم ، چون هرگز تو خونه پد و اینا ندیده بودم

چون خودشون ۱۷ شده بودن ، انتظار داشتم منم این طودی باشم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

من دهه هشتادیم ولی میخوام بگم...خیلی خوب میدونستم پریود چیه دوست داشتم زودتر هم پریود شم چون دختر عموم و دخترخالم که همسنم و سالم تقریبا بودن شده بودن..13 سالگی شدم ...اولین بار شدید نبود...چند بار دیدم شورتم روش لکای کوچیک قهوه ایه فکر کردم مثلا حواسم نبود دیر رفتم دستشویی شاید مدفوعی شده باشه😂عوض کردم رفتم شستمش دوباره دیدم قهوایه بازم فکر کردم شاید دوباره همونه...هیچی دیگه سومین بار عصبانی شدم رفتم شورتم دادم به مامانم گفت مامان چرا هعی پی پی میزنم تازه پی پی شم بی بوعه😂؟مامانم با خنده منو نگاه کرد گفت شاسگول پری شدی...خجالت نمیکشی میای شورتتو میدی به من؟بعد من فکر کردم مامانم داره سر به سرم میزاره باور نکردم...رفتم گریه کردم تا مامانم بگه شوخی کردم😐😐نمیدونم فازم چی بود منی که انقد دوست داشتم پری شم.

چهارم ابتدایی که بودم معلممون واسمون توضیح داد که از یه سنی به بعد همه پریود میشن.... تا قبل اون فک میکردم فقط بعضی از زنای بدشانس مثل مامانم میشن.. همش میگفتم کاش مثل مامانم نشم 😆

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
نه بابا ۱۵ سالم بود ولی کلا تو باغ نبودم و اصلا تا قبلش نمیدونستم ، چون هرگز تو خونه پد و اینا ندیده ...

چه معيار توپي داشتن😑😑😑😑😂😂😂😂😂

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد