من پسرمو۶ ماه از کهنه گرفتم تو این ۶ ماه بعضی موقع همکاری میکرد یعنی جیششو میگفت بعضی موقع هم نمیگفت اصلا پی پی رو هم تو شورتش میزنه فقط چند بار رفت دستشویی واسه پی پی دیگه هرکاری میکنم نمیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه راه بهت یاد میدم عااالیه .خودمم با این روش پسرمو از پوشک گرفتم وگرنه خودش هیچچچی نمیگفت.یه دسشویی صندلیا هست مخصوص بچه ها بگیر وتسش بزار تو دسشویی.بعد هر موقع کارشو تو دستشویی انجام داد یه برچسب هر چی دوست داره بهش بده .من یه بسته میگرفتم بعد که کارشو میکرد بعنوان جایزه یکیشو انتخاب میکرد میچسبوند رو دستشویشش..یا رو دیوار دسشوییتون .....میتونی اسباب بازی کوچیک هم بخری براش بعنوان جایزه
اذيتش نكن. من بچم ٣سالش بود اصلا همكاري نميكرد. اصلا نميفهميد. منم دوباره وشكش كردم. چون داشت پرخاشگر ميشد. بادكتر مشورت كردم گفت ٦ماه ديگه اقدام كن. همونم شد. بعد شش ماه كه دوباره اقدام كردم ظرف ٣هفته پوشكش رو گرفتم. هم جيشش رو ميگه هم دستشويي بزرگ. جالبه كه اصلا هم نجس نميكنه. اذيتش نكن
نه اصلااااا.چنتا بسته بگیر برچسب بن تن و اینا...قبلا دونه ۵۰۰ بود بعد برچسبای ریز ریز داره ....هر بار یکی رو بهش بده ...به مرور عادت میکنه ...دیگه واسش عادی میشه
یعنی از این صندلیا بگیرم درست میشه بخدا دیشب جیش زد رو مبل انقد زدمش که
برا منکه نتیجه داشت ...عالی بود ...البته هر چی علاقه داره جایزه بدی ..ولی همین که من گفتم خیلی بهتره ...پسر منم اصلا نمیگفت تازه ۳.۴ سالش بود من خیلی اذیت شدم ...