2777
2789

سلام دوستان كسي ريداكت كرده يا شنبده؟من بچم٤قلو بود دوتاشو ريداكت كردم ٥هفته پيش الان ابريزش قهوه اي دارم كه گفتن از اون دوتاست كه داره جمع ميشه و ازبين ميره....ولي سمت چپ تخمدان ورحمم خيلي درد ميكنه چندروزه اصلا نميتونم بشينم يا بخوابم كسي تجربشو داره؟لطفا كمممممك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی من سه قلو باردار شدم یکیشون جذب شد بعد من هفته ۸ لکه قهوه ای و خون دیدم رفتم دکتر شیاف د ...

يني ريداكت كردي؟مال منم مثلا داره جذب ميشه 

منم شياف ميزنم ولي اب اون دوتاست و قطع نميشه درد نداري اصلا؟

ریداکت؟؟یعنی دوتاشو سقط کردی؟ آخی،بیچاره ها،من تجربه ایی ندارم،حتما دکترت درست گفته دیگه. استراحتت ...

هح استراحت؟كلا ميخوابم ولي اونم نميتونم يه ميل بدنم تكون ميخوره تيرميكشه رحمم دردم مياد

بعدش هم من خودم دل و روده ام و کلیه هام و کلا تمامی جوارح شکمم 😁 شدیدا زیر فشار به خاطر بزرگ شدن بی ...

دردت چطوره؟تيرميكشه؟؟؟من يه ميلي اينور اونور ميشه بدنم دردم ميگيره

يني ريداكت كردي؟مال منم مثلا داره جذب ميشه  منم شياف ميزنم ولي اب اون دوتاست و قطع نميشه درد ن ...

نه عزیزم ریداکت عمل مداخله ای هستش یعنی با وارد کردن آمپول و تزریق دارو به جنینها رشدشونو متوقف میکنن .به هر حال اون جنین اون تو میمونه و دفع نمیشه چون اگه دهانه رحم باز بشه انقباض شروع شه کلا دفع میشن .حالا اون بقایا اگه کوجیک باشن به مرور جذب میشن و ممکنه لک بینی داشته باشی .برای من طبیعی رشدش متوقف شد و شاید هم لکه بینیم برا همون بود .اگه دلدرد قاعدگی نداری اصلا نگران نباش به مرور بهتر میشی .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
نه عزیزم ریداکت عمل مداخله ای هستش یعنی با وارد کردن آمپول و تزریق دارو به جنینها رشدشونو متوقف میکن ...

نه بابا دلدرد ندارم فقط رحم سمت چپ و تخمدانم خيلي درد داره نميدونم از بزرگ شدنشه يا از اينه كه اون دوتا دارن تخليه ميشن

دردت چطوره؟تيرميكشه؟؟؟من يه ميلي اينور اونور ميشه بدنم دردم ميگيره

مثلا دیشب معده ام و کلیه هام تیر میکشیدن با عرض پوزش رفتم سرویس بهداشتی یه خرده مثانه ام خالی شد راحت شدن .حالا اگه از هر دو نظر سبک بشی راحتتر میشی 😁 فهمیدم فشار مثانه به رحمه و از اونجا هم به کلیه هامو و معدم هستش

مثلا دیشب معده ام و کلیه هام تیر میکشیدن با عرض پوزش رفتم سرویس بهداشتی یه خرده مثانه ام خالی شد راح ...

باباخودت يه پا دكتريا من همه چيم خوبه جز اين درد طاقت فرسام

نه بابا دلدرد ندارم فقط رحم سمت چپ و تخمدانم خيلي درد داره نميدونم از بزرگ شدنشه يا از اينه كه اون د ...

نه مطمعن باش مال رحمته چون چهارتا هم بودن حسابی رحم بزرگ شده به مرور کمتر میشه ولی من که الان تو هفته ۱۱ هستم دو سه روزه قشنگ حس میکنم دردهام مال بزرگیه رحمه 

باباخودت يه پا دكتريا من همه چيم خوبه جز اين درد طاقت فرسام

سلامت باشی پس از من بشند دردهات کاملا طبیعیه فقط به شرطی که دلدرد پری نباشه .به مرور عادت میکنی .سعی کن مثانه تو زود زود تخلیه کنی که کمتر بهت فشار بیاد خیلی راحتت میکنه 

نه مطمعن باش مال رحمته چون چهارتا هم بودن حسابی رحم بزرگ شده به مرور کمتر میشه ولی من که الان تو هفت ...

نميدونم والا اخه فقط سمت چپمه سمت راستم اوكيه و خييييلي دردش بده خيييييييلي 

سلامت باشی پس از من بشند دردهات کاملا طبیعیه فقط به شرطی که دلدرد پری نباشه .به مرور عادت میکنی .سعی ...

صبح ها خوبه قابل تحمله شبها ديوونم ميكنه نميتونم بخوابم