اخ نگووووو. منم دقیقا همین حس بد و غم انگیز رو تا عید پارسال داشتم. هر جا میرفتم سایزم گیر نمیومد م ...
دقیقا حس خودم.من تو بارداری 27 کیلو چاق شدم.وزنم بعد زابمان شد 100.یک ماه اول چون خونه مامانم بودم نمیشد زیاد رعایت کنم نمیزاشتن.وفتی اومدم خونم دیگه شروع کردم به کم خوردن.چون شیر میدادم بجاش آب میوه و کباب و آجیل میخوردم.الان دختر 10 ماهشه شدم 78 کیلو.یه 5 کیلو دیگه کم کنم حله.هیچ لباسی اندازم نبود.به کمدم نگاه میکردم غصم میگرفت.الان برگشتم به وزن قبل بارداریم.عید رفته بودم مانتو بخرم سایرم نبود.آخر یه چیزی گرفتم که فقط بپوشم.الان تو تنم زار میزنه اون لباسه.خیلی حس خوبیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام برات درخواست دوستی دادم بیا راهنماییت کنم خصوصی من دقیقا شرایط تو رو داشتم الان نرمالم ت ...
سلام نمیشه ماروهم راهنمایی کنی من قدم۱۵۵ وزنم ۶۱ هرکار میکن یک گرم کم نمیکنم غذایی که میخورم کالریشو حساب میکنم ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ میشه ولی چون معده درد دارم باید خور خورد یه چیزی بخورم