2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست
اخ نگووووو. منم دقیقا همین حس بد و غم انگیز رو تا عید پارسال داشتم. هر جا میرفتم سایزم گیر نمیومد م ...

دقیقا حس خودم.من تو بارداری 27 کیلو چاق شدم.وزنم بعد زابمان شد 100.یک ماه اول چون خونه مامانم بودم نمیشد زیاد رعایت کنم نمیزاشتن.وفتی اومدم خونم دیگه شروع کردم به کم خوردن.چون شیر میدادم بجاش آب میوه و کباب و آجیل میخوردم.الان دختر 10 ماهشه شدم 78 کیلو.یه 5 کیلو دیگه کم کنم حله.هیچ لباسی اندازم نبود.به کمدم نگاه میکردم غصم میگرفت.الان برگشتم به وزن قبل بارداریم.عید رفته بودم مانتو بخرم سایرم نبود.آخر یه چیزی گرفتم که فقط بپوشم.الان تو تنم زار میزنه اون لباسه.خیلی حس خوبیه

و

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برات درخواست دوستی دادم بیا راهنماییت کنم خصوصی  من دقیقا شرایط تو رو داشتم الان نرمالم ت ...

سلام نمیشه ماروهم راهنمایی کنی من قدم۱۵۵ وزنم ۶۱ هرکار میکن یک گرم کم نمیکنم غذایی که میخورم کالریشو حساب میکنم ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ میشه ولی چون معده درد دارم باید خور خورد یه چیزی بخورم 

من توخونه نمیتونم ورزش کنم ،کمکی خاصی نخوردی برای لاغری دارویا چیز مکملی

ببین عزبزم وزنت بالا نیس. تو خونه آهنگ بذار باهاش بپر بپر کن، برقص، دراز نشست برو، طناب بزن

برو بیرون پباده روی یا دوچرخه سواری عالیه 

غذانم ناهارت بشمار چند قاشق میخوری بعد نصفش کن

سلام نمیشه ماروهم راهنمایی کنی من قدم۱۵۵ وزنم ۶۱ هرکار میکن یک گرم کم نمیکنم غذایی که میخورم کالریشو ...

عزیزم چشم

خورد خورد بخور ولی مثلا میوه و کاهو و اینا باشه

مقدار غذات رو یه روز کامل بنویس بعد هر روز کمش کن

ببین عزبزم وزنت بالا نیس. تو خونه آهنگ بذار باهاش بپر بپر کن، برقص، دراز نشست برو، طناب بزن برو بیر ...

غذا مو خیلی کم کردم  ولی اصلا تو خونه نمیتونم ورزش کنم باید جوش باشه زود خسته میشم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
عزیزم شاید قندخونت کمه بجاش قهوه سبز بخور انرژی زا هم هس لاغر کننده هم هست

اره من چون زیاد قندی نیستم چای میخورم یه قندو سه تا میکنم  ازبعد بلوغم چون استعداد چاقی داشتم نگران بودم کلا مزاعات کردم عادت شده برام 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
مرسی

صبحونه صبح زود بخور

اگر دیر شد فقط شیر بخور

تا برای ناهار گشنه باشی، ناهارت رو چند قاشق کم کن، مثلا هر روز 12 قاشق بخور، شامت هم خیلی سبک، در حد یه تیکه نون پنیر، یا ماست و خرما