من فقط واسه ۲ و ۴ تجربه دارم استفاده از گهواره خیلی بستگی به بچه داره من دختر اولم تا یکسال خوابید دختر دومم یه گهواره میلاد براش خریدم ولی حتی یکماه هم توش نخوابید اصلا خوشش نمیومد با تکون خوردن بخوابه . الان هم نو نو هست در به در التماس حامله ها مبکنم قیمت پایین ازم بخرن جا گرفته . بهترین انتخاب تخت تخت کودک نوجوان هست که رو سر هم سوار میشه هم حالت گهواره میشه هم نیشه جداش کنی ثابت استفاده کنی
واسه بچه های فصل گرما قنداق فرنگی زیاد از حد گرمه چون میدونید بچه رو اگر بیش از حد گرم بپوشونید تب میکنه دمای بچه همیشه باید به اندازه یه درجه از خودمون بیشتر لباس برش باشه . من بجه هام متولد بهارن تا کوچولو بودن همون پتوی کلاه دار نازک دورش میپیچیدم بغلش میکردم حملش هم برام اسون تر بود بعد یه تشک نازک دوخته بودم که واسه شبر دادن یا خوابوندنش خونه مامانم اینا تو کیفم جا میشد بقیه جاها که رسمی تره هم ساک یا کریر اسون تره .
برای لباس هم دو یا سه دست سایز صفر قطعا لازمه یعنی سه تا بلوز سه تا شلوار . اصلا هم به قیافه کوچولوش نگاه نکنید چون نی نی روزای اول کامل گشاد هست براش . بچه های من دوتاشون ۳/۵کیلو بودن موقع تولد من یه سه تا بلوز صفر استین کوتاه جلو باز گرفته بودم و برای نافش هم راحت بود یه دونه هم جلو باز استین بلند بود واسه وقتایی که میره حموم و سه چهارتا شلوار . تقریبا تا یک ماه و نیم دوماه همین چندتا برش بود