2777
2789
عنوان

راهنمای خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست
انشالله مبارکتون باشه

ممنون عزیزم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من 13روز پیش بدنیا اومد . سرویس لحاف تشک مخمل گرفتم قنداق فرنگی هم داشت دارم ازشون استفاده میکنم ...

تشک این سرویس خوابا تا چند ماهگی خوبه?طولش چقدره?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
کیسه خواب با قنداق فرنگی چه فرقی داره. اینایی که رو سرویس لحافن چین؟ گیج شدم به خدا

خودتو زیاد درگیر نکن بری سیسمونی فروشی بهت کمک میکنه که چه چیزا لازمه.

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
تشک این سرویس خوابا تا چند ماهگی خوبه?طولش چقدره?

به احتمال زیاد تا یک سالگی میره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
کیسه خواب با قنداق فرنگی چه فرقی داره. اینایی که رو سرویس لحافن چین؟ گیج شدم به خدا

اینایی که رو سرویس خوابن کیسه خوابن.

اگر میتونی خودت بدوز ک با کیفیت تر باشه و اونی بشه ک دلت میخواد

توش چی بذارم? لایکو یا پشم شیشه یا الیاف یا پنبه?

بچه من 13روز پیش بدنیا اومد . سرویس لحاف تشک مخمل گرفتم قنداق فرنگی هم داشت دارم ازشون استفاده میکنم ...

این سرویس خواب مخمل برا بچه تابستونی گرم نیست?

سیسمونی فروشا میگن همه رو ببر

فقط کارایی شون رو بپرس لازم نیس برداری

من فقط واسه ۲ و ۴ تجربه دارم استفاده از گهواره خیلی بستگی به بچه داره من دختر اولم تا یکسال خوابید دختر دومم یه گهواره میلاد براش خریدم ولی حتی یکماه هم توش نخوابید اصلا خوشش نمیومد با تکون خوردن بخوابه . الان هم نو نو هست در به در التماس حامله ها مبکنم قیمت پایین ازم بخرن جا گرفته . بهترین انتخاب تخت تخت کودک نوجوان هست که رو سر هم سوار میشه هم حالت گهواره میشه هم نیشه جداش کنی ثابت استفاده کنی 

واسه بچه های فصل گرما قنداق فرنگی زیاد از حد گرمه چون میدونید بچه رو اگر بیش از حد گرم بپوشونید تب میکنه دمای بچه همیشه باید به اندازه یه درجه از خودمون بیشتر لباس برش باشه . من بجه هام متولد بهارن تا کوچولو بودن همون پتوی کلاه دار نازک دورش میپیچیدم بغلش میکردم حملش هم برام اسون تر بود بعد یه تشک نازک دوخته بودم که واسه شبر دادن یا خوابوندنش خونه مامانم اینا تو کیفم جا میشد بقیه جاها که رسمی تره هم ساک یا کریر اسون تره . 

برای لباس هم دو یا سه دست سایز صفر قطعا لازمه یعنی سه تا بلوز سه تا شلوار . اصلا هم به قیافه کوچولوش نگاه نکنید چون نی نی روزای اول کامل گشاد هست براش . بچه های من دوتاشون ۳/۵کیلو بودن موقع تولد من یه سه تا بلوز صفر استین کوتاه جلو باز گرفته بودم و برای نافش هم راحت بود یه دونه هم جلو باز استین بلند بود واسه وقتایی که میره حموم و سه چهارتا شلوار . تقریبا تا یک ماه و نیم دوماه همین چندتا برش بود 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚