2777
2789
عنوان

راهنمای خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست
منم اصلا نمیدونم چی به چیه.. همه رو سپردم به مامان و خواهرم.. پول از من خرید از اونا.. تنها چیزی که ...

اوکی

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

تشک لبه دار ک فقط دو سه ماه اول استفاده میشه, منم نخریدم

گهواره یکی از دوستام بهم داد, گفت تا 6 ماهگی بیشتر استفاده نمیشه و حیفه بخری و بعدشم جا ندارم  نگه دارم... 

اگه نی نی تو تابستون دنیا میاد, مخمل صد درصد خیلی گرم میشه, تترون بهتره بنظرم. 

ی قنداق فرنگی اگه بخری خوبه, اگرم نخری مهم نیست, لای ی پتوی نازک میپیچی و میبریش بیرون

کیسه خواب هم اطلاعی ندارم, چون نخریدم... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشک لبه دار فکر نکنم بیشتر از سه چهارماه استفاده بشه چون بعدش بچه میخواد غلط بزنه و چپه بشه

گهواره هم تا شش ماهگی البته پسر من تا چهار ماه بیشتر استفاده نکرد چون غلط میزد کج میشد میترسیدم بزارم

بنظر من مخمل بگیر چون تو زمستونم میتونی استفاده گنی و تترون خیلی رنگ میده رنگاش 

من قنداق فرنگی داشتمو راضی بودم

کیسه خوابو نمیدونم

اگه میتونی سرویس خوابشو بدوزی خودت بدوز تو تشک و بالشتش پشم شیشه نزن خیلی گرم میشه

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
من موندم کیسه خواب بگیرم یا نه ؟!چقدر استفاده میشه واسه بچه تابستونی. قنداق فرنگی چی؟کریر؟ هیچی نمی ...

برا بیرون رفتن قنداق فرنگی نیازه جمع وجورش میکنه.منم نی نیم خردادی.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
تشک گارد دار و قنداق فرنگی  حتما نیاز.ولی بنظرم گهواره نیازی نیست بدتر بچه رو گیج میکنه😂

خخخخخخخخخخخ.قنداق فرنگیا که کلفتن و تو گرما بچم بخارپز میشه!

اخه سایز 0 خیلییییی کوچیکه.. بچه اذیته.. نمیدونم والا ولی منکه 0 نمیخرم واسش..

والا همه برای بیمارستان یدونه میخرن یا سرهمی یا چند تیکه .چون سایز  1 تنش زار میزنه دفعه اول ولی 1ماه که بشه اندازش میشه

فیروزه ای هم خوبه اسپورته

اره یه کانال دارم خیلی خوبه ست تشک وساک وقنداق و...همه رنگی داره خیلی هم شیک 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
جدی ؟من میخاستم ست نوزادی بخرم حالا که اینجوری خودم تکی بخرم بهتره به صرفه تره

اصلا ست نخر میگن جنسشون خوب نیست و خیلی چیاشون ممکنه استفاده نشه و کوچک بشه.کلا من زیاد لباس نمیخرم.از هر سایزی نهایت 3 دست .چون نمیدونم چه اندازه دنیا میاد و زود چاق میشه یا نه.کلا ر

اصلا ست نخر میگن جنسشون خوب نیست و خیلی چیاشون ممکنه استفاده نشه و کوچک بشه.کلا من زیاد لباس نمیخرم. ...

اره حق باشماست.

اگر میتونی خودت بدوز ک با کیفیت تر باشه و اونی بشه ک دلت میخواد

اوکی.فک کنم از لحاظ قیمت هم به صرفه تر باشه