2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک 😢😢

257 بازدید | 39 پست

سلام خانوما

ازدواج ما فامیلیه پسرعمه دختر دایی هستیم.

بعد از سه تا سقط رفتیم آز ژنتیک دادیم همه خوب بود. بعدش رفتیم پیش دکتر که ببینم شاید علت دیگه ای داشته باشه هم من هم شوهرم آز دادیم گفتن ک هیچکدومتون نه ضعیفید نه مشکلی دارید تمام سقطا بر اثر ازدواج فامیلیه حالا اگه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و به سرانجام رسیده ممنون میشم کمکی کنه چون واقعا حالم بده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خیلی ها رو شنیدم که مشکلشون حل شده،غصه نخور عزیزم  توکل به خدا کن 😘

دکتر به ما گفت یه روند جدید اومده برای ازدواج فامیلی که خارج از کشور انجام شده دوبار  با موفقیت بوده حالا شما برو تا 6 ماه دیگه بیا که ببینیم اومده ایران یا نه😟

دکتر به ما گفت یه روند جدید اومده برای ازدواج فامیلی که خارج از کشور انجام شده دوبار  با موفقیت ...

اونم خیلی سخت گرفته دیگه ،یک مرکز خوب ناباروری تو رشت هست ،هر کی رفته جواب گرفته عزیزم 

من درست جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم ...
من و همسرم هم پسرعمه و دختر دایی هستیم.اما به این مشکل برنخوردیم. برات دعا میکنم هر چه زودتر مشکلتو ...

ممنونم عزیزم ان شالله که اینطوره خودم ک خیلی ناامیدم کارم همش گریه اس