2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست
وای تو رو خدا انقد حرفای ناامید کننده بهش نزن.انقد دلسردش نکن.بزار پیگیر باشه تا زودتر به نتیجه برسی ...

تقصیره خودشه که ممنم اینجور رفتار میکنم میخواد همه چیو بسپاره دست شانسو تقدیر میگه خوب دوباره میذاریم خدا بزرگه منم گفتمش در بزرگی خدا که شکی نیست ولی این منم که هر بار سقط میکنم علاوه بر اینکه جسمی درد میکشم روحیم داغون میشم چندبار اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این چه حرفیه ان شاالله دامنت سبز بشه بدنیا بیاریش بری به اون دکتر احمق نشونش بدی

مرسی فداتشم  دعام کنید تورو خدا واقعا محتاجشم اینروزا همش نشستم فقط گریه میکنم

منم خواهرم سه تا سقط داشته فامیلم نیستن با شوهرش هرآزمایشیم بگی انجام دادن هیچ مشکلی ندارن

عزیزم راستی خواهرت رحم اجاره کرد بچه دار شد?

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
آره  ولی نشد😔

اي واي چرا نشد آخه

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
تقصیره خودشه که ممنم اینجور رفتار میکنم میخواد همه چیو بسپاره دست شانسو تقدیر میگه خوب دوباره میذاری ...

تو این مسئله ای که براتون پیش اومده هر دوتاتون به یه اندازه سهیم هستین.پس بجای اینکه تو دل همدیگه رو خالی کنین به هم روحیه بدین لطفا.

و من میگم این مشکل شما بدون راه حل نیست و مطمعنم اگه تلاش کنین زودتر به نتیجه میرسین.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...