2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست
دلیل سقط منو واریکوسل شوهرم گفتن

دوستمم بخاطر واریکوسل شوهرش بچه دار نمیشدن بعد از کلی دوا درمون سپرد بخدا به طور باور نکردنی بعد ی مدت بچه دار شد ان شالله قسمت خودتون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ان شالله که اینطوره خودم ک خیلی ناامیدم کارم همش گریه اس

هیچوقت نا امید نشو.هیچوقت.

شما تمام تلاشتون رو بکنین.فقط به نظر یه دکتر اکتفا نکنین.اگه هزینه ش رو دارین به دکترای حاذق و کاربلد سر بزنید.به مراکز ناباروری هم مراجعه کنین.مطمعن باشین مشکلتون راه حل داره.

فقط دست رو دست نزارید که بگین نمیشه یا هر وقت خواست بهمون میده.نه اصلا اینطور نیست.شما در درجه اول باید پیگیر باشین و تحت درمان قرار بگیرین.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

هیچوقت نا امید نشو.هیچوقت. شما تمام تلاشتون رو بکنین.فقط به نظر یه دکتر اکتفا نکنین.اگه هزینه ش رو ...

شوهرم ک خیلی امیدواره ولی من طوری شدم که بهش میگم اصلا دیگه اسم بچه رو پیشم نیار😢

قربونت برم  ناراحت نباش اینجورام نیست این همه مرکز ناباروری هست  بعد اینکه تو حامله ...

نازا نیستم ولی بچه دارم نمیشیم باهم

یه دکتر دیگه که رفتم انقدر رک بود تا آز دید گف شما اشتباه کردین ازدواج کردین تنها راهتون واسه پدر و مادر شون طلاقه😦

نازا نیستم ولی بچه دارم نمیشیم باهم یه دکتر دیگه که رفتم انقدر رک بود تا آز دید گف شما اشتباه کردین ...

گوه خورده بیشرف اشغال 

وای مسخره 

اعصابمو بهم ریخت 

پیگیرش باش شده برا درمان تهرانم بیا

شوهرم ک خیلی امیدواره ولی من طوری شدم که بهش میگم اصلا دیگه اسم بچه رو پیشم نیار😢

وای تو رو خدا انقد حرفای ناامید کننده بهش نزن.انقد دلسردش نکن.بزار پیگیر باشه تا زودتر به نتیجه برسین.

چطوره یه مدت برین تحت درمان طب سنتی قرار بگیرین.شاید خدا خواست و نتیجه گرفتین.

سعی کنین همه راههارو برین.شما الان هیچ درمانی برا مشکلتون انجام ندادین.فقط آز دادین که اونم همش مثبت بوده و خداروشکر مشکلی نداشتین که.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

اگه ادرس دقیقشو دارین ممنون میشم بذارین اینجا

مرکز ناباروری مهر رشت تو گوگل بزن لوکیشن کامل میده 

یکی هم بیمارستان ناباروری ابن سینا هست که مال سقط های مکرره تو تهران 

من درست جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم ...