2777
2789
عنوان

کیا مثل من حس 6شون قویه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 62 پست
یه چیز جالب بگم  من از اول زندگیم روم نمیشد از شوهرم چیزی در خواست کنم.مثلا هوس نارنگی میکردم ...

واقققققنننن؟

چقدر جالب 

مگه میشه؟؟

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در قالب خواب؟؟؟ من فقط حسش میکنم ولی نمیدونم قراره چی بشه

من كاملا ميبينم و كاملا همون اتفاق ميوفته بدون ذره اى تغيير

البته من همزاد دارم ميگن اون باعث شده چشم سومم باز شه...

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
من پیشگوییم خوب نیس ولی یه آدمو ببینم میفهمم اهل خیانت هس یا نه لامصب تاحالا هرکیو حدس زدم درست از آ ...

آره منم اینجوریم 

فکر من حس شیشمم قوی نیست 

بیشتر احساساتم قویه  

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!
فک کردم کلا آینده رو میبینی    

نه بابا بهجت ك نيستم....

چشم سومم بازه ك ميگن از نيروى شياطينه و خيلى بد هست...

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!