2777
2789
شماچندماه طول کشید ک مهریه رو واست قسطی کنن؟؟ م

یادم نیست فک کنم سه چهار ماهی طول میکشه تا رای قطعی بشه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینشو بعید میدونم بتونی بگیری! چون قسط داره مهریه ات چقدره؟

وکیلم گفته میشه... 314 سکه.. اصن خیلی اعصابم داغونه.. الان دو ماهه داره هی میپیچونه ما رو،، هی امروز فردا میکنه تا بیاد برای طلاق توافقی

اره من دوسال پیش طلاق گرفتم الان سخت میگیرن  منم همسر سابقم الان اعسار زده رایش اومد 5 ماه یک ...

الان یه سکه چقدره ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
وکیلم گفته میشه... 314 سکه.. اصن خیلی اعصابم داغونه.. الان دو ماهه داره هی میپیچونه ما رو،، هی امروز ...

سر چقد توافق کردین؟

زمان ما ماشین جز مستثنیات دین به حساب میومد نمیشد توقیفش کرد مگر ماشین مدل بالا! یا ماشینی که باش کسب کار نکنه

سر چقد توافق کردین؟ زمان ما ماشین جز مستثنیات دین به حساب میومد نمیشد توقیفش کرد مگر ماشین مدل بالا ...

واا؟؟ قراره یه خونه بخره سه دونگ به اسم پسرم سه دونگ برای من.. با حضانت کامل بچم.. البته نمیشه به حرفاش اطمینان کرد.. هر روز یه فازی میگیره

واا؟؟ قراره یه خونه بخره سه دونگ به اسم پسرم سه دونگ برای من.. با حضانت کامل بچم.. البته نمیشه به حر ...

این خوبه