2777
2789

خیلی گلن خیلی ماهن

حرفم نباشه

هرکی هرچی میگه به خود میگه به خرمن نخود میگه

😝😝😝😝😝

خانومای اصفهانی کودوم دکتره ک کلا خیلی اصرار به زایمان طبیعی نداره؟

من ای وی اف کردم  که تازگیا قانون طبیعی براش گذاشتن.اصلا دوسندارم جون بچمو با این اصرارای افراطی به خطر بندازن

میرم طبیعی و سعیمو میکنم ولی نمیخوام دکتر لجبازی باشه ک تحت هر شرایطی بخواد طبیعی به دنیا بیارتش

کسیو میشناسین توی عسگریه و یا زهرای مرضیه؟؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتراصغرسپهر خیابان امادگاه نرسیده به چهار راه فلسطین سمت راست کوچه بوعلی ،خیلی دکتر خوبیه از زایمان طبیعی بدش میاد ودر قبل زایمان سند ویا معاینه هم نمیکنه فقط هم کلینیک خانواده هست

دکتراصغرسپهر خیابان امادگاه نرسیده به چهار راه فلسطین سمت راست کوچه بوعلی ،خیلی دکتر خوبیه از زایمان ...

دکترای اینجوری همه میرن خصوصی

من کلی هزینه کردم واسه ای وی اف فکر میکردم سزارین تو بیمارستان دولتی میکنن

الان دنبال دکتری ام توی نیمه خصوصیا بره

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
صاف سزارین میکنه واسه کسایی ک ای وی اف کردن یا یه مقدار تلاش اگه نشد سریع سزارین؟

من دیدم تو مطب کسایی ک ازطبیعی میترسیدن می گفت نامه روانپزشکو بیارک فوبیای طبیعی داری تاسز کنم

بچه ها من اصفهانی ام ۱۲ ساله کیش زندگی میکنم شهر ۷۲ ملت خدا شاهده انقد این چند سال از شهرهای دیگه که اسم نمیارم خسیسی و خشکی و... دیدم هیچوقت از اصفهانی ها ندیدم بخدا اصفهانی ها تو غذا و عزت گذاشتن به مهمون حرف ندارند

انقد اصفهانی میاد کیش سفر که حد نداره اگه خسیس بودند انقد پول بلیط نمی دادند 

......

استارتر ببخشید جواب شما را نمیدونم چون چند ساله اونجا نیستم 

دکترشمس اردکانی هم دکتر خیلی خوبیه اولای امادگاهه صبح ها میشینه وبیمارستان سعدی هست ویکی از سهامدارای اون بیمارستانه وفقط یکم کارش متفاوته اینکه در حین زایمان رحم وکاملا تخلیه میکنه یعنی بعد زایمان دیگه خون ریزی نداره بیمار واین دکتر هم پیر هست وبا تجربه