2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید

384 بازدید | 23 پست

برنظرتون من چ کار کنم 

شوهرم خیلی باباشو دوس داره ....الان چند وقته بهم میگه اقامو از توام بیشتر دوس دارم ....منم دیگه اعصابم نمیکشه ...با اینکه خونه هامون باهم فاصله دارن ...ولی هرکاری ب خاطر اقاش میکنه ...ب من زیاد اهمیت نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چ حرفیه... سایشون از سرش کم نشه.. 

اصلا مدل دوست داشتن پدرمادر با عشق همسر فرق میکنه... اصلا نباید مقایسه کرد. مگه تو دلش فقط باباش جا میشه... توام توش هستی.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

جنس محبت 

زن و شوهر  و

پدر و مادر  و فرزند 

از زمین  تا آسمون  فرقش !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به منم گفته اولویت اولم مامان بابامن.....مامانش که فوت کرده حالا باباش😁البته بعدش که دید ناراحت شدم کلی حرفشو پیچوند که اره منظورم این نبوده.

چند روز پیشا گفتم چندماه دیگم بچت به دنیا میاد اون میشه اولویت اولت موندم پس من کجام😑😑😑😑

💖

فکر میکنم شما همش ازش سوال میکنی من وبیشتر دوست داری یا باباتو  

بعدم وقتی این حرف ومیزنه بگو راست میگی  منم پدر ومادرم واز همه بیشتر دوست دارم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍