شوهرم خیلی باباشو دوس داره ....الان چند وقته بهم میگه اقامو از توام بیشتر دوس دارم ....منم دیگه اعصابم نمیکشه ...با اینکه خونه هامون باهم فاصله دارن ...ولی هرکاری ب خاطر اقاش میکنه ...ب من زیاد اهمیت نمیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر منم مامانشو زیاد دوست داره, منم میگم مردی که به مادرش احترام بذاره به زنشم احترام میذاره, اگرم خوشم نیاد ظاهرا حسادت نمیکنم تا حساس نشه و همینطور با این حرفم جوگیرشم میکنم که به منم احترام بذاره😁
قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم اصلا اهمیت نده خونه هم امد اصلا به روت نیار که اونجا بوده. زندگی تو کن. ببینه بی اهمیتی دیگه از این حرفا نمیزنه. یه چیزی بگم به نظر من پشت سر خانواده شوهرتون جلوی شوهرتون و فامیلاش به هیچ وجه چه خوب چه بد صحبت نکنید اینطوری خیلی با آرامش زندگی می کنید.
دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
من تجربه کردم که میگم. الان حتی شوهرم خودشم توو خونه در مورد خانوادش یا فامیلاش صحبت میکنه انگار که کر باشم رفتار میکنم اصلا بعد حرفاش اظهار نظر نمی کنم. چون دیگه برام مهم نیستن. وقتی میبینه برام مهم نیستن زیاد درموردشون با من صحبت نمیکنه. زود حرفشون از خونمون جمع پیشه.
دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼