2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام. لکه سفید روی دندون

4887 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها.

امروز صبح که بیدار شدم دیدم دندونم  روش لکه سفید افتاده دقیقا دندونای جلوم....

فعلا پولم ندارم برم دنونپزشکی .

کسی اینجوری شده ؟ چقدر براش هزینه برداشته؟

خیلی مشخصه دندونم سفیدسفید شده....

روی دندونام حساسم بخدا خیلیم رسیدگیم خوبه ...

یعننی از خمیردندونمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریع تا بدتر از این نشده برو مرکز بهداشت برات فلورایدتراپی کنن

ممنون حتما میرم .مرسی .

من فکرمیکنم از خمیردندونم شده .

قبلا سیگنال میزدم الان سه چهار ماهه از این خمیردندون زغالیا  میزدم

الهی  عزیززممم... ممنون .حتما میرم

عزیزم فلوراید اگه مصرف می کنی دیگه استفاده نکن. 

سعید شدن و لک های سفید به خاطر مصرف بیش از اندازه فلوراید است . تو نت سرچ بزن متوجه میشی . تنها راهشم اینه زیبایی انجام بدی راه دیگه نداره . درضمن سلامت دندان رو کاری نداره فقط ظاهرش بد میشه . منم با استفاده بیش از حد فلوراید اینجوری شدم و حالا مجبور شدم زیبایی انجام بدم

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
عزیزم فلوراید اگه مصرف می کنی دیگه استفاده نکن.  سعید شدن و لک های سفید به خاطر مصرف بیش از ان ...

معذرت میخوام اینکه گفتین زیبایی انجام  دادین یعنی چی ؟

متوجه نشدم ...

یجا رفتم دکترش خیلی درست حسابی جدابمو نداد گفت ولش کن اگه بتراشم مینای دندانت از بین میره ...

منم موندم چیکار کنم.

حالا باید یه دکتر مطمئن گیر بیارم

عزیزم فلوراید اگه مصرف می کنی دیگه استفاده نکن.  سعید شدن و لک های سفید به خاطر مصرف بیش از ان ...

حتما از خمیردندونه .

خمیر دندون زغالی مشکیا استفاده میکنم چند وقته

معذرت میخوام اینکه گفتین زیبایی انجام  دادین یعنی چی ؟ متوجه نشدم ... یجا رفتم دکترش خیلی درس ...

عزیزم من پیش دکتر صنمبر یزدانی رفتم بدون تراش برام زیبایی انجام دادن . تو اینستا بزنی اسمشون میاد . به خاطر روحیتم که شده اگه شرایط مالیشو داری انجام بده . کارشون عالیه . کوچکترین تراشی دندون نمی خوره . بهش می گن ونیر کامپوزیت

سلام عزیزم . خیلی خیلی ممنونم ازت خانوم گل .

کارشونو تو اینستا دیدی؟ . چون اصلا تراش نمیدن دندون کوچکترین آسیبی نمی خوره برای همین به سرما و گرما حساس نمیشه و درنهایت خیلی هم زیبا میشی . من فوق العاده از کار خانوم دکتر و پدرشون راضی ام . اخلاقشونم خیلی خوبه 

سلام شما دندونت خوب شد منم امروز یهویی اینجوری شدم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...