2777
2789
عنوان

هدیه به مادرشوهر

256 بازدید | 29 پست

دوستان مادرشوهر من زن خوبیه سر هر دوتا زایمانم مثل مادر کمکم کرد من مادر ندارم 

البته دو سه روز بیشتر اجازه ندادم پیشم بمونه چون باهاش رودرواسی دارم برای بچه ها لباس میبافه خلاصه من میخوام براش بچیزی بخرم تو مهمونی آخر هفته میان خونمون بهش بدم حدود 200 تومن فعلا بیشتر نمیتونم بنظرتون چی بگیرم 

یه چیز دیگه یه خواهرشوهر دارم که سر کار میره و بچش مدام خونه مادرشوهرم هست یجورایی بزرگش کرده میدونم که در ازای این چیزی براش نمیگیره خوب مادرشه بنده خدا انتظار هم نداره ولی من جلوی اونا هدیه بدم به مادرشوهرم یجوری نیست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه مادرشوهر به این میگن👏

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من بعضی وقتا کیفی لباسی یا واسه خونش رومیزی روبالشی چیزی ببینم براش میگیرم بهش کادو میدم 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بنظر من یه چیزی بگیر که ازش استفاده کنه نه یه چیزی که ب دردش نخوره

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️

سلام.بنظر من جلو خواهر شوهرت نده.البته ببین اخلاقش چ جوریه و بعدا نگه بین منو مادرم داره اختلاف میندازه و خودشو لوس میکنه.و در مورد هدیه لوازم خونه و ظرف نخر یه چیزی بخر استفاده شخصی کنه.مثل عطر یا اگه اهل خیاطی هست یه پارچه یا لباس.یا کیف.روسری

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

نه عزیزم بد نمیشه جلوی همونا بده ... مادرشوهرتم خوشش میاد و خوشحال میشه که براش ارزش قائلی و بهش احترام گذاشتی ... ۲۰۰ تومن خوبه میتونی لباس خیلی شیک بگیری ... یا کیف خیلی شیک ... دکوری و ظرف و ظروف هم بد نیس

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺