2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تاعیدوقت دادن باردارشم اگرنشدم خودم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 302 پست
خونه بابام

همین الان پاشو برو وقتی به خاطر زاد و ولد شمارو میخوان بهتره همین امروز بری کارمندم که هستی بی خیال شوهر شو برو عشق دنیارو بکن به خدا.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آدم مگه تو 39سالگی چقد دیگه می تونه تخمک داشته باشه.خدا بزرگه .منم خالم تو 39سالگی اقدام کرد برا ...

دقیقا.منم میگم سن بره بالا ددیگ خبری از تخمک و..نیس دیر ازدواج کرده دیگ

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
تو39سالگی ازدواج کردی حیفی؟وا.دیگ بعد35حامله بشی اگ میگن پرخطره شما چندسالته دیر ازدواج میکنید خب تخ ...

یعنی میگفتن بعدازپدرومادرت تنهامیمونی-منم که میگم نداشتم مگه گفتم دارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  

من خواهرم یکسال باردلر نشد عنبر نسارا بخور کرد باردار شد هر شب یک ق چ رازیانه دم کن بخور منم باردار نمیشدم دم کرده خوردم باردار شدم☺

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
تو39سالگی ازدواج کردی حیفی؟وا.دیگ بعد35حامله بشی اگ میگن پرخطره شما چندسالته دیر ازدواج میکنید خب تخ ...

آره اینم هست 

ازدواج تو سن بالا این مشکلاتم داره 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

خدابهت صبربده😥

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خب خانوما حق بدین اون مرد هم بچه دلش میخاد

حق بدیم؟!!!!! واقعا که  

اونوقت اگه خودش بچه دار نمیشد چی؟ البته معلومی هم نیست ایشون مشکل نداشته باشن

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اگه مشكل از مرده بود زن ميگفت جمع كن برو؟؟؟

مطمعنم خیلی خانوما حاظر نبودن زندگی کنن.البته مردا زیاد قبول نمیکنن ک مشکل از خودشون بتاشه همبشه زن رو مشکل میدونن

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.