2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تاعیدوقت دادن باردارشم اگرنشدم خودم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 302 پست

مگه دستگاه تولید مثل گرفتن که خراب بود بندازن دور عجب احمقایی پیدا میشنا انشاا...که خدا جواب این ادمای بی عقل و بده هرجور صلاحشونه

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

عزیزم نمیگم چه کنی یا چه نکنی.فقط من اگر جات بودم بی بر و برگرد مهریه م اجرا میذاشتم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آدم مگه تو 39سالگی چقد دیگه می تونه تخمک داشته باشه.خدا بزرگه .منم خالم تو 39سالگی اقدام کرد برا بارداری کلی هزینه کرد وای وی اف واینا ولی بچه سقط شد.اگه شوهرت پایه هست ومشکل مالی نداری میتونی از  تخمک اهدایی استفاده کنی .بیشتر در این مورد اطلاعات جمع کن

مهرت چقدره؟ بزار اجرا پدرشونو در بیار تا بفهمن همینجوری تو جوب پیدات نکردن که تو آدمی زنی چه حقی دارن این رفتارو باهات بکنن؟ با دختر خودشون کسی اینطوری میکرد غوغا به پا میکردن

عزیزم بگو ببرت پیش امام حسین از اون بخواه ،اگرم نمیتونی هزینشو بدی بیا مشهد یه دکتر خوب سراغ دارم که بهترینه اینجا وکسایی بودن که 7سال باردار نمیشدن اما الان باردارن دکترش مرده واز روی شکم یا سونو مشکلتو میگه

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

منم بودم همین الان میگفتم خدافظ مهرمم اجرا میذاشتم نفقه و همه چی هم میگرفتم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد