2777
2789
عنوان

بچه م حرف نمی زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بچه از بچه ی دیگه متفاوته

با کسی بچه هاتونو مقایسه نکنین.

یکی دیر راه میره..زود حرف میزنه اون یکی برعکس 10 ماهگی راه میفته ولی تا 3سالگی حرف نمیزنه

همشون هم سالمن..اصلا نگران نباشین

ولی آموزش خیلی موثره اگه وقت بزارین براشون خیلی خوبه

تلویزیون دشمن زبون وا کردن بچه هاست

برعکس تصورات قدیمی که میگن بچه ها تلویزیون ببینن خوبه و زودتر حرف میزنن..اصلا اینطور نیست..تلویزیون دشمن بچه هست تا دوسالگی.

جلوی رشد مغزی و تکلم بچه رو میگیره

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
پنج شش ماهگی مامان بابا رو قشنگ می گفت البته باهاش خیلی کار کرده بودم ولی دیگه هیچ کلمه ای بهش تا ال ...

نگران نباش عزیزم هنوزم دیر نشده .انشالله زود راه میفته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره واقعا. من دخترم رو میبردم منوترسوندن که دورسرش رشد نداشته واین حرفا....دکترش گفت حرف مفت زدن.

آخرای بارداری انقد استرس الکی به من وارد میکردن که دیگه نرفتم اصلا.هی زنگ میزدن پاشو بیا اما زیر بار نرفتم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

از چهار ماهگی😲😲😲😲😲😲😲😲

درسته معتقدین بچه هاتون باهوشن ولی نه دیگه تا این حد 

بچه چاار ماهه میگفته مامان بابا؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

بچه یه چیزی رو یاد بگیره یادش نمیره که مگه حفظ کرده بوده

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی                         آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
پنج شش ماهگی مامان بابا رو قشنگ می گفت البته باهاش خیلی کار کرده بودم ولی دیگه هیچ کلمه ای بهش تا ال ...

ببین بچه ای که مشکل داره مشخصه. یعنی چی که تو این سن باید این تعداد کلمه بگه. من که قبول ندارم . دخترم 22 ماهگی یکدفعه کلا شروع به حرف زدن کرد 

دقیقا بچه ها شاید یه آواهایی بگن پدر و مادر توهم میزنن میگن حرف میزنن خیلیارو دیدم که این حرفارو میزنن 

یکب ازم میپرسید بچت چند کلمه حرف میزنه حالا بجم 8 ماهش بود واسم عجیب بود میگفت بچه من کلی کلمه بلده حالا 15 روزم از بچه من کوچیک تر بود 

شوهرم میگه هر وقت کسی اینجوری پرسید بگو کجای کاری ما بچمونو میفرستیم نونوایی نونم میگیره 

مردم توهم دارن گوش نده 

به من ثابت شده هر بچه ای به وقتش کارشو انجام میره مگر اینکه بیمار باشه که اونم از اول معلوم میشه